![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-09-2009
|
yardım
merhasbalar; benaranıza yenı katıldım,ufak bır balkonum ve ufak bır bahcem var.ve boğürtlen,ahududu,frenk üzümü dikmek istiyorum bastan sona okudum ama heralde acemı oldugumdan olsa gerek bişi anlamadım bana bu konuda yardımcı olabılırmısınız?bahcecılık konusunda hıcbısı bılmıyorum ama benımde böğürtlenimiahududum olsun istiyorum eğer becerebilirsem domates,biber vs de dikebilirim.bana adım adım anlatırsanız cok sevınırım,gübreyı nereden almalıyım nasıl saksı almalıyım vs şimdiden çok teşekkürler..![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın binbirçeşni; bilgimizi ve tecrübelerimizi devamlı paylaşıyoruz, hep de paylaşmaya devam edeceğiz. Ama daha önce paylaşdığımız bilgileri, bir daha bir daha yazmamızda mümkün değil, siz önce 3-5 gün forumdaki ilgili sayfa ve konuları okuyun, hatta bir hafta , ilk başta anlamazsanız bile ileriki zamanlarda konu hakkında az, çok bir fikriniz olacaktır. Daha sonraki aşamalarda biz size yardım ederiz Siz okumaya başlayın, biz buradayız vede yardıma her zaman hazırız ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Ben de balkonumda ahududu yetiştirmek istiyorum. İlgili forum sayfalarını da bir bir bidaha bidaha okuyorum Ama sorun şu. Sizce ilk ahududu fidanımı nereden satın alayım? İnternet siteleri üzerinde fidan satışı yapılan yerler var. Ama önerebilir misiniz lütfen? Malum; tecrübenizden bizler de faydalanmak istiyoruz.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
|
Sevgili volare, Polkalar randıman veriyor mu? |
|