agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)




Beğeni Düzeni26Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-12-2016, 20:11   #11
Ağaç Dostu
 
İsmail Kuzucu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-01-2011
Şehir: Balıkesir/Gönen
Mesajlar: 3,802
Galeri: 7
Bereketli olsun sayın esesozer,

Örnek olarak gönderdiğiniz üründeki azot miktarı yüksek olursa nasıl bir zararı oluyor? Bitki zaten gerektiği kadar alım yapmıyor mu?

İnsan sağlığına zararlı veya faydalı olmasını hemen anlayamayız. İnsan vücudunda direk etki olmasa bile zamanla birikmeler etki yapabilir. Kimyasal ürün kullanımına zararlı olarak bakarız ama topraksız tarım neredeyse kimyasal ürünler ile yapılır ve buna organik ürün yetiştirme deriz. Kısaca bu kelime oyunu ile zenginler zengin olur.

Fideden hasada gün sayınız ve adet başı kg ağırlığınız nedir? Çeşit olarak denemeler yaptınız mı?

Fide için Dikmen Tarım ve Fide Deposu ile iletişim kurabilirsiniz. Ben bu firmalardan temin ediyorum. Özellikle fanela, maritima ve caipira çeşitleri kullandığım cinslerdir. Ve hepsinin değişik özellikleri ön plana çıkmaktadır.

Sizin yerinizde olsam, belirlediğim çeşitlerin tohumunu alığ firmaya yollarım ve dikimden 30-45 gün önce haber verip fide yapılmasını isterim. Diğer türlü tam istediğiniz zamana büyük miktarlarda fide temininde zorlanırsınız.

beşiktaşlı beğendi.
İsmail Kuzucu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026