![]() |
|
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-04-2014
|
Yoğurt kovalarında topraksız tarım denemelerim
Alıntı:
teşekkür ederim, Sistem bir balkon için hakikaten uygun,hele cam balkon olunca çok daha faydası oldu sanırım,cam ları balkondaki hava sirkülasyon'unu yönlendirmede kullanma avantajım'da,fazla güneşte de camların mavi renkli olmasının da ışıkları kırma yumuşatma açısından faydası oldu. Balkonun bir kısmında yemek masası,diğer kısmında bizim domatesler, oldu bizimki ''balkon bahçe ![]() ALLAH'a şükürler olsun, bize böyle bir ev nasip etti, (Allah borcunu ödetsin inşaallah) Allah sizlere bizimkinden daha iyisini nasip etsin. Askı iplerinin düğümlerine gelince, çok hasat beklediğimin beklentisi herhalde, düğümler sağlam olsun ki,domatesleri taşısın ![]() oradaki düğümde ip baya uzun gelmişte, kesmeye kıyamadım uzunca düğüm yapmışım ![]() Benim anlayışım yaptığım bir şeyi, ya tam yaparım ya da hiç yapmam ![]() üşenmek ne demek,inan ki zevk alıyorum ,onlarla uğraşırken dünyayı unutuyorum, Aslında topraksız tarım çok güzel bir terapi. Selametle kardeşim, Allah hepimize hayırlı ramazanlar versin,feyzinden hepimize nasip etsin inşaallah, Allah'a emanet olasın.... Düzenleyen volkan0048 : 14-07-2014 saat 12:37 |
|
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
akan su, balkonda topraksız tarım, durgun su, topraksız tarım |
|
|