![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-05-2014
|
sizi izlemeye devam ediyoruz kaptan kolay gelsin şimdiden yalçın |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-01-2015
|
merhaba değerli arkadaşlar. daha önce forumun başka sayfasında sormuş olduğum bir soruyu sizlere de yöneltmek istiyorum izninizle. sorum şu şanlıurfa harran da seracılık yapmak istiyorum ama kışın -5 derece oluyor güneşli gün sayısı fazla ama iklim karasal olduğu için bu güneşli günlerde geceler don oluyor. yazları da 50 derece acık havada sıcaklık oluyor. açık arazide pamuk yetiştiriyoruz ama malum ülke politikaları bizleri bitirdi. artık zor ayakta duruyoruz. seracılık koşullarını neler yaparak daha uygun hale getirebiliriz. mümkünse hangi ürünler yetiştirilebilir. saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2012
|
Alıntı:
Bulunduğunuz iklim şartları tam otomasyonlu sistemleri gerektiriyor. Bunun için Antalya civarındaki modern seralar görülebilir. İsrail'in, Ürdün sınırı boyunca oluşturduğu seralarda, çöl şartlarındaki iklim de, topraksız tarım yapmaları, Urfa-Harran şartları ile kıyas bile edilemez. (Seralar, Google Earth'den izlenebiliyor). |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-01-2015
|
özellikle şunu belirtmek istiyorum. forumda tarımın üretimin her türlüsünü geliştirmek insanları teşvik etmek ve umutsuzlara ışık olmak adına bir sürü denemeler, testler yapan bildiğini paylaşan, bilmediğini anlamlı sorular sorarak bizlerin aklına farklı ufuklar açan tüm forum üyelerine bilgi paylaştıkça büyür sloganını şiar edinmiş herkese canı gönülden teşekkürler. allah hepinizden razı olsun. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| çilek, domates, gübre formülleri, hobi bahçesi, topraksız tarım |
|
|