agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)

Beğeni Düzeni2470Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-11-2014, 07:22   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-04-2013
Sn Senol

Kimsenin serasini gostermemesi konusunda haklisiniz, bizim kulturumuzde boyle maalesef.

Autopot ve ya Akilli Vana bana ilginc geliyor. Bahsettiginiz fitilli sistemlere benziyor ama bir farki var. Fitilli sistemde 7/24 besin cekiliyor. Akilli vana ise besin kabinda sivi tamamen bitmeden besin cekmiyor, besin tamamen bitip kokler bir muddet hava alma firsati bulduktan sonra yeni besin sivisi tanki dolduruyor. Elektrik, pompa, timer falan gerektirmediginden, yeterli buyuklukte bir ana besin tanki ile sorunsuz calistirmak mumkun. Kurulumunda sistemin tamamen yatay olarak kurulmasindan sonra PH , EC ve elektrik sorunlari yok, kurulduktan sonra birakiyorsunuz, drenaj, besin icerisinde element konsantrasyonu degismesi, EC ayarlamasi falan sorun olmuyor.

Kavun konusunda ise isin ekonomik durumu ilgimi cekiyor, piyasada mal yokken, belirli araliklarla dikilip toplanan ve piyasaya sunumu surekli ve azar azar olacak kavun para getirir saniyorum. Bunu analiz edebilirsek faydali olacaktir.

Bu arada yesil sogan isinin ekonomik rakamlari henuz belli oladi, takipteyim. Piyasa 3 TL fiyatliyorken bu is karli olamaz ise ticari olarak degeri tartismali olur. Bekleyelim, gorelim. Bir hal yolu urun cesitlendirme, roka, tere, dereotu falan ekleyip sepet yapmak olabilir mi ?

Saglicakla kaliniz

kiziltan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
çilek, domates, gübre formülleri, hobi bahçesi, topraksız tarım

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025