![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-12-2014
|
sevgili arkadaşlar raf sistemini iyi yaparsanız kasa olarak köpük balıkçı kasaları kullanılabilir bu gün inceledim balıkçıların kasalarını tam istediğimiz gibi bu iş için biçilmiş kaftan niteliğinde sadece raf ve su tesisat masrafı ile bu işi yapabilirisniz yani normalde bir kasa maliyeti 9 tl ben 3 tl bulmuştum o işde olmadı köpük kasalar bedeva denemek isteyenler için BEN HALA DENEME YAPAMADIM HAVALARIN BİRAZ YUMUŞAMASINI BEKLİYORUM |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-02-2015
|
Merhabalar, Balık kasaları gerçekten güzel fikir ![]() Havalar ısındığında bende bu çimlendirme işini denemek istiyorum ancak arpa yok elimde sadece tavuklara verdiğimiz buğdaylar var şimdilik ![]() Herkesin arpa çimlendirme sebebi maliyet mi yoksa çimlenme süresi vs. midir? Ayrıca ışıklandırmada evimizde kullanıp çok fp olarak çok çok memnun olduğum osakalight marka 10 w gün ışığı led kullanmayı düşünüyorum. Osakalight 10W Led Ampul - Günışığı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Birde kapalı kasalar için sarı renk şeffaf pvcler ile gündüz ışıklandırması sağlanabileceği kanaatindeyim.Hatta bulutlu havalarda bile gayet guzel ışık çektiklerine şahidim. PVC DZ LEVHA | en Enkaz Ticaret, senenkaz.com bu işte daha deneyimli olanların tavsiyeleri nedir ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|