agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-05-2013, 15:49   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-03-2012
Şehir: TEKİRDAĞ
Mesajlar: 309
Substrat,(agredat) konusuna gelince;

Yeşil aksamlı (meyvesi olmayan) ürünler için Kıvırcık,maydanoz, soğan,semizotu v.s. ürünler için PERLİT kesinlikle tek başına yeterli olacaktır.

Ancak meyvesi olan domates, salatalık, çilek gibi ürünlerde kesinlikle işin içerisine 'Cocopeat' mutlaka katılmalı derim, tabi bu benim şahsi kanaatimdir.
Tamamen kendi gözlemlerim sonucu tespit ettiğim bir durumdur, herhangi bilimsel bir kaynağa dayanmamaktadır...

Lezzet konusuna gelince her üründe farklı elementler formülün üzerinde verilmelidir.

Örnek: Salatalık için, 'kalsiyum nitrat' oranı revize edilmelidir,
Örnek: Kavun için ' potasyum' kesinlikle revize edilmelidir,v.s.

Saygılar...

yalandünya59 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025