agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)




Beğeni Düzeni51Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-01-2013, 03:18   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 27-12-2012
Şehir: ADANA
Mesajlar: 499
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi beckham_711 Mesajı Göster
yani ihracata yönelik üretim yapmıyacaksam pasif ısıtma (çift kat muşamba) ile sera içi ısısını dengede tutarak salatalık, marul, çilek v.b üretim mi yapmalıyım ?

ürün çeşitliliği hakkında neler önerirsiniz ?

bahsettiğimiz iklim şartlarını baz alarak düşünüldüğünde hangi ürün hangi kültürde yetiştirirsek sizce daha verimli sonuç elde edebiliriz.

Örtü altı yetiştiricilikte amaç, talebin üst seviyeye çıktığında en az maliyetle en yüksek karlılıkta ürün yetiştirebilmektir.

Bu ise bilgi birikimi ve tecrübeyle elde edilebilecek bir durumdur.

Sİzin bölgede tavsiye edebileceğim ürün ve üretim şekli;topraksız kültürde (tofr,cocopit,bazalt ...vs.yetiştirme ortamında) partenokarpik çeşit, salatalık(hıyar) yetiştirmenizdir.

Manifesto Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025