agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)




Beğeni Düzeni51Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-01-2013, 02:58   #11
Ağaçsever
 
beckham_711's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-07-2012
Şehir: Balikesir, Bandırma
Mesajlar: 46
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Manifesto Mesajı Göster
Türkiye şartlarında, sabit fiyat üzerinden ihracata yönelik üretim yapılmayacaksa en cazip üretim şekli pasif ısıtmalı üretim tekniğidir.
yani ihracata yönelik üretim yapmıyacaksam pasif ısıtma (çift kat muşamba) ile sera içi ısısını dengede tutarak salatalık, marul, çilek v.b üretim mi yapmalıyım ?

ürün çeşitliliği hakkında neler önerirsiniz ?

bahsettiğimiz iklim şartlarını baz alarak düşünüldüğünde hangi ürün hangi kültürde yetiştirirsek sizce daha verimli sonuç elde edebiliriz.

beckham_711 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025