![]() |
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Todor / Sera
Alıntı:
Oluk altı 3 m, kubbe genişliği 8 m, toplam 1200 m². Bölgede kar yağışı olduğundan oldukça etli malzeme kullandık. Borular 50 mm çapında ve et kalınlığı 4 mm. Galvaniz değil, boya. Kuzey ve güney cephelerinde 2şer metre sarmalar var. Biraz maddi durumu düzeltince yukarıdan da havalandırma koyacağım. Konstriksiyon ilk planlanırken ileri zamanda boydan boya gramierli kapaklar koyulmak üzere planlandı. Yılda 200,000 marul üretim kapasitesi var. Şu anda günde 30 sepet marul çıkartıyorum. Her sepete 8 adet marul koyuyorum. Ürettiğim çeşitler Rijk Zwaan firmasının çeşitleri. Çünkü bir tek onlar kaplama tohum satıyor. Fiyatlı ama n'apalım. (5000 adet endivyen 250 lira civarında) http://rito.com.tr Lollo rosso : concorde yağlı kafa : nadine kırmızı kıvırcık: cherokee endivyen : barundi kırmızı palamut: versai (tohumlar yeni geldi, henüz ekemedim) Yavaş yavaş roka, taze soğan,taze sarımsak, kuzu kulağı vs de yetiştireceğim. Yaptığım denemeler olumlu sonuç verdi. Yerlerini hazırladım fakat ekim için havaların az ısınmasın bekliyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|