agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)

Beğeni Düzeni16Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-08-2010, 00:35   #11
Ağaç Dostu

Delimus's Avatar

Giriş Tarihi: 22-05-2009
Selahattin Yılmaz öncelikle teşekkürler , Pazarlama konusunda evet büyük marketlerle irtibattayım Fakat istanbul izmir ankara gibi değil burası haftalık tüketim 1000 i geçmiyor en büyük carfursa marketinde bile fakat carfursanın soğuk hava deposu açması alım miktarını artıracak gibi kısaca malımın öncesini marketlere sonrasını hal'e götürme kararındayım.
Sonrasında problem çıkarmı bilemiyorum bir komisyoncu önümüzü kesmezse marketlere satışım olucak.
Fakat resturantlara satamıyoruz amca oğlum ,Maydanoz üreticisi ayrıca yeşillikte tedarik etmekte araç alıp büyük resturantlarla kebaçı ciğerci vb. çok ucuza kaliteli mal sunarak anlaşma yapsada haftasına tehdit edildi , bölge değiştirdi sonuç aynı kısaca satamıyoruz.
Amca oğlumu tanırım eğer o vazgeçip siniyorsa benim hiç düşünmemem gerekmekte.
İstanbulda bir komisyoncu ile anlaşmış maydanozları direk kendi göndericek eğer bir kazık yemezse ki bu olasılık yüksek bir risk alıp maldan biraz onunla göndermeyide planlamaktayım.

Resimdeki pvc çok güzel fakat türkiyede üretimi yok diye biliyorum , kendimiz benzerini yaptırmayı düşündük fakat kalıp parası çok yüksek olurmuş.Hatta plastik pardak fabrikalarınada özel bir bardak yaptırmayı istedik aynı kalıp maliyeti önümüze çıktı.
Sistem türkiyede var ise bile maliyeti yüzünden hobi amaçlı kullanabileceğini düşünüyorum.

Şuan problem yaşamadığım için bu sistemle devam etmeyi planlıyorum.

Delimus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025