![]() |
Alıntı:
Ben buradaki yorumlara göre siparişimi verdim. Almayı düşünen varsa hiç düşünmeden siparişini versin. Bol satışlar dilerim. Tekrar teşekkürler... |
Alıntı:
Önceki yorumlardaki gibi,yakıcı olmayan, aroması yerinde.yani ben beğendim.bu konuda benden daha hassas tadım duyusu olan bir yakınıma standart satış miktarında sipariş vermek istiyorum. Lütfen, Ankara, Yenimahalle için; kargo bedeli dahil toplam rakamı söylerseniz, ona göre havale yollayacağım.. |
Alıntı:
|
Bir kavonoz bal almam mümkün mü?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Siparişimiz bugün elimize ulaştı. Ödemeyi de posta çeki hesabınıza yaptım.
Teşekkürler. |
Alıntı:
|
|
2 Eklenti(ler)
Bal satışına devam;)
|
Alıntı:
Şimdi donmayacağına garanti veriyorum. Bu yılki balım donmadı. Şu ana kadar donmadığı için donmaz diyorum. Üzerinden kış geçti bir şey olmadı. Öncesinde garanti veremezdim. Şu an niye garanti veriyorum. Donmadığını yaşayarak gördüm onun için. Daha önceden (2016 hasatından) bal alanlardan balları ne durumda, bilgi veren olabilir mi? Teşekkür ederim. |
Merhaba,
Ben de bir kavanoz bal rica ediyorum, ancak adresim değişti, yeni adresimi özelden yazıyorum. Kolay gelsin.. |
Alıntı:
|
Kamil Bey,
Balım elime ulaştı, çok teşekkür ederim. |
Merhaba ben de 2 kavanoz istiyorum
Nasil alabilirim? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın incirli, 2 kavanoz balı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Alıntı:
tekrar teşekkür ederim henüz tatmadım ama güzel gözüküyor tadınca yorumumu yazarım iyi günler kolay gelsin |
Kamil35 ilk bal sagiminiz ne zaman olur.sabirsizlikla bekliyorum :)
|
Alıntı:
Selamlar... |
Kamil bey bir kavanoz bal istiyorum.Adresi özelden yazıyorum.
|
Alıntı:
|
Sayın snob, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın hosseda, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Sayın Sûz-i Dilârâ, bal ve poleni kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Kamil bey bal satışınız başladığında, beni unutmazsiniz sanırım. ....Hoşçakalin☺
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025