agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Tohum Paylaşımı Sonrası Çalışmalar > Tohum Paylaşımı Sonrası Çalışmalar 2019-2020
(https)




Beğeni Düzeni163Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-03-2020, 17:30   #7
TCM
Ağaç Dostu
 
TCM's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,892
Pek güzel görünüyor; temizlik, nizam, süper...Bu arada 43 ün yaş olduğunu varsayıyor, aynı sektörde çalıştığımızı da ekliyorum, eh balıkçılıkta ortak hobimiz dolayısıyla ben kıdemli olduğum için (yaş açısından) bu tarafa her geldiğimde fırçamı basıp gidebilirim.

Muhtemelen ilk çıkanlar çekirdek, dolayısıyla üzerindeki naylonu açman lazım, nemini kaybetmemesi için de sık su spreylemeliyiz kontrol ederek.

Kimi yerler (sanırım balık kasaları) kağıt ile ayrılmış, eğer ayrılanlar çekirdek-bakliyat ise oradan sökünce kökler zedeleneceği için yeni yerine aktardığında büyük ihtimal ölecek. Ama çiçek-domates-biber ise sıkıntı olmaz. Viyolde olsalar idi kökleri tam viyol gözünü dolduracağı için sıkıntı olmazdı.

Naylonu yırttıktan sonra sera etkisi oluşturmak istersek duvardaki mavi köpükten komple aşağıya naylon çeksek nasıl olur?

Erken geç konusunda muhtemelen çekirdek sıkıntı çıkaracak çünkü erken yetişecek, diğerlerinin sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. (kendi bölgeme göre söyledim)

Bir de 500 liralık derecenin orada ne işi var Allah aşkına.

Tekrar elinize sağlık...

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025