agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Tohum Paylaşımı Sonrası Çalışmalar > Tohum Paylaşımı Sonrası Çalışmalar 2019-2020
(https)




Beğeni Düzeni43Beğeniler
  • 3 Gönderen arkarianjj
  • 8 Gönderen arkarianjj
  • 10 Gönderen arkarianjj
  • 5 Gönderen arkarianjj
  • 6 Gönderen arkarianjj
  • 2 Gönderen Dutlubahçe
  • 1 Gönderen arkarianjj
  • 1 Gönderen Dutlubahçe
  • 2 Gönderen arkarianjj
  • 2 Gönderen arkarianjj
  • 3 Gönderen Menevşe

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-05-2020, 22:50   #9
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 13-10-2019
Şehir: Şanlıurfa
Mesajlar: 35
Cool Çerilere kullandığım değişik bir yöntem (ters asma)

Merhabalar. sn. Dutlubahçe, inanın o kadar acemiyim ki, ailem de şehirde doğup büyümüş tamamen deneme yanılmayla yürütüyoruz işleri. Burada paylaşmamın en başlıca nedeni de benim gibi acemilerin de cesaret kazanmasını ummamdır.

Ben de acemi cesaretinin bir gün doruğuna çıkıp çok değişik bir şey deniyim dedim. Youtube'da Ankit's Terrace Garden diye bir sayfayı takip ediyorum. hem yerden kazanmak adına hem de bakalım nasıl olacak diye gösterdiği bir yöntemi denedim. Fakat sanırım başarısız oldum. E adam bastırarak söylemiş hava sıcaklığı 27c'nin üstüne çıkmadan yapmayın diye ama sabırsız insan ben nolacak ya bir kaç güne ısınır diyerekten 2 hafta önce bu yöntemi denedim. Denemez olaydım diyeceğim ama şimdi 2 hafta sonra uçup giderler fideler diye henüz ağzımı açmayayım. Havalar da ısınmadı gitti. Hemen denediğim yöntemi fotoğraflarda gösteriyorum efendim. Uyarıyı baştan vereyim acemiyseniz sakın denemeyin.

Yöntemi gayet profesyonelce uyguladık (?) deldik ters astık falan ama yok, 2 haftadır ölmüyor ama sürünüyorlar. Sıfır büyüme. Güneş görmüyorlar diye balkonun dışına çevirdim renkleri de içime sinmemişti koyu yeşile dönse iyi olacaktı ama İlk yaprakları düştü gitti sonrakiler de soldu bişeyler oldu anlamadım. Gece toprak sıcaklığı 7c don da yok şükür de neden böyleler anlamadım. İçlerine de Ankit beyefendinin tarifine göre solucan gübresi torf hatta biraz yanmış hayvan gübresi kattık ama böylece kaldılar çerilerim. İyi ki iki tanecik denemişim. diğerleri maşallah sonraki gönderimde o konuya geliyorum efenim.

Eklenen Resimler
   
bilenyum ve bakidilek beğendi.
arkarianjj Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026