![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2017
|
devrann / Tohum Paylaşım sonrası çalışmalar (Alanya,serik) 2019
Merhaba Biraz geçte olsa böyle bir konu açmaya karar verdim,bu yıl bazı aksaklıklar yaşamış olsakta şu ana kadar durum kötü sayılmaz.Buraların bir atasözü var ''yaylada karısı olanın sahilde darısı olmaz'' ya da tersi ![]() Neyse bir şekilde herkesi ikna ettim diyebilirim benim tohum ve fidelerim konusunda.Bütün herkes balkonunda ve serasında banada bir yer açmaya ikna oldu. Bu yıl yetiştirdiğim tohumlar genelde domates ağırlıklı birkaç çeşit biber patlıcan ve kavunlar var. Tınaztepe domatesi /Muda Yerli Afyonkarahisar patlıcanı/Muda Carolina reaper/mahirbjk şimmem saliho/Alıcan cefan kavunu/Alıcan Garnet/thunderon Black Beauty Patlıcan/its_just_a_ride Oğul Otu(Melissa)/sernur Malabar Ispanağı/sernur Blue Beauty Domates/Bahçeden Speckled Roman Domates/bahçeden True Black Brandywine/atilgan Alakır Etlisi/atilgan Şuhut Domatesi/atilgan Bulgaristan Pembe Domatesi/atilgan Bulgaristan Kırmızı Domates/TCM Butternut kabak/pelpel berkeley tie dye/Meyvelitepe ildi salkım/telato garrison/birnefestoprak fransız kadife/intibah Kestane Kabağı 1 (Açık renkli)/Melikd Pul Biberlik Maraş/ayhank Çanakkale kereviz/Taşlıbahçe deşti domates/sernur Belki yazmayı unutmuş olduklarım vardır hatırlayınca tekrar buraya eklerim Bunların dışında etkinlik dışından elde ettiğim birkaç çeşit var onlardan da tohum elde etmeyi umuyorum. lichi domates Giant devils's fig Türkmen kavunu |
![]() |
![]() ![]() |
|
|