![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-02-2018
|
2019.03.04_Pamuk içinde çimlenen tohumların ekilmesi
Pamuk içinde sekiz gün önce çimlenmeye bıraktığım tohumları ancak toprağa alabildim. Gecikme nedeniyle toprak karışımı aceleye geldi ve elenmemiş kompost ile dut ağacının altında yaprakların çürümüş olduğu bölümden aldığım toprak ile yaptığım karışımı kullandım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
2019.03.09_Nemli peçete arasında çimlenen tohumların ekilmesi
Bunlar da bir hafta önce kağıt havlu arasında çimlenmeye bırakıp bu tarihte toprağa ektiğim tohumlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
Resul Bey, bunların çimlenme oranında pek başarılı olamadığım gibi, çimlenenlerin sonu da ilk mesajımda belirttiğim üzere hazin, bir aylık emek de heba oldu (Arkası yarın serisi devam ediyor). Ama olsun, vazgeçmek yok, içimizdeki şevk azalmış değil. Bu süreçte hatalarımız olsa da sizin gibi dostlar sayesinde doğruyu bulacağız inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Alıntı:
Fidelerin orta yapraklari çıktıktan sonra şimdiki toprağı kullanarak fideleri şaşırtabilirsiniz. Neyse yapmışsınız. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
2019.03.14_Üçüncü parti tohumlar cocopeat+perlit karışımına_1
Bu kez tohumları cocopeat+perlit karışımına doğrudan ektim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
2019.03.14_Üçüncü parti tohumlar cocopeat+perlit karışımına_2
... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
|
Bu arada, mesaj sayım 30'u geçince "Yeni Üye"den "Ağaçsever" rütbesine terfi etmişim, mutlu oldum. Bir sonraki aşama "Ağaç Dostu" herhalde. Hayırlısı bakalım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
|
2019.03.21-22
İlk resimdekiler evin güneye bakan penceresindekiler, diğerleri birer gün arayla çekilmiş işyerinin güneye bakan penceresindekiler. Yalnız, işyerinin camları dış cephe için özel renkli olanlardan mıdır nedir, çıkan domatesler iki gün içinde zayıf bir şekilde boylandı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sayın kbulbul, kırmızı marul için geç kalmışsınız. İzmir'de 15-20 gün sonra sıcakların birden bastıracağını düşünürsek, daha fide olduklarında sapa kalkmaya başlamaları yüksek ihtimal. Ama ekmişsiniz artık. Umarım bir miktar büyürler de en azından tohum alabilirsiniz. Kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|