agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Tohum Paylaşımı Sonrası Çalışmalar > Tohum Paylaşımı Sonrası Çalışmalar 2019-2020
(https)

Beğeni Düzeni339Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-07-2019, 00:15   #1
Ağaç Dostu.

Zekoş's Avatar

Giriş Tarihi: 03-05-2009
Galeri: 4
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aloe Mesajı Göster
Sevgili zekoş yetişmesi çok kolay dediği ama kendisinin saksıda denemediği fasülyeyi ben saksıda bir türlü beceremedim. Herhalde 10 tohum olmuştur. Kimi daha toprakta çürüdü, kimi çıktı ama kafası toprağın içine doğru gitti ve olmadı, kimiyse çıktı güzelcede büyürken 3 günlük susuzluk sebebiyle kurudu Ama biraz daha tohumum var onlarıda babamdan gelince tekrar deniğcem. Ümidimi henüz kesmedim.
Sevgili Aloe azminize hayranım inanın bana saksı da bütun bitkiler zor geliyor..mümkün olsa saksi ciceklerini bile bahcede yetistircem
Bende bu sene 2 saksida fasulye deniyorum mecburen..bir cesitten sadece 1 adet , digerinden 2 adet geldi kaybetmemek icin saksiya diktim bende
Bir kez biber denedim hic meyve olmadi birkez de domates..onun da 1 meyvesi oldu..Bizim elimiz bahceye bol ekime alışkın açıkcası...
Fasulyeyi diyorum direk bahceye ekseniz ne kadar yer kaplicak ki..hic mi yer yok? Saksida gubresini suyunu ayarlamak oldukca zor gibi..Size kolay gelsin..

Zekoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-07-2019, 10:44   #2
Ağaç Dostu

aloe's Avatar

Giriş Tarihi: 17-10-2018
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zekoş Mesajı Göster
Sevgili Aloe azminize hayranım inanın bana saksı da bütun bitkiler zor geliyor.
Fasulyeyi diyorum direk bahceye ekseniz ne kadar yer kaplicak ki..hic mi yer yok? Saksida gubresini suyunu ayarlamak oldukca zor gibi..Size kolay gelsin..
Güzel düşünceniz için teşekkür ederim. Binanın küçük bi bahçesi var aslında. Fakat çok fazla ayak altında olduğu için zarar görür diye düşünüyorum. Yine de sizi kırmayıp bahçeyede bir tohum ekmeye karar verdim. Babamdan geleyim. Hem saksıya hemde bahçenin en korunaklı yerine tohum ekeceğim.

aloe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025