![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-10-2018
|
Tamam sayın Malbman tavsiyeniz için teşekkürler. Tohumların 7 tanesini suya koydum ( 6kişilik bi aileye yeter herhalde düşüncesiyle) Havalara ve kendime güvenemeyince kalan 10 taneyide nisan ortasında eksem diyordum ( bi zayiatım olursa yine denemeye şansım olsun diye) 6kişilik için 7 tohum iyi mi? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
7 tane tohum, hepsi çimlenirse 7 tane bitki demek. Bitki başına 2 kg ürün alsanız toplamda 14 kg yapar. Bana sorarsanız 5 tane daha tohum çimlendirin, toplamda 12 tane bitkiniz olsun. Baktınız iyi gidiyor kalanını da Nisan'da ekersiniz. En kötü ihtimalle, tohumların hepsi ölse bile, haber verin yenilerini göndereyim. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
En kötü ihtimalle, tohumların hepsi ölse bile, haber verin yenilerini göndereyim Kolay gelsin.[/QUOTE] Ayy harikasınız. Çok teşekkür ederim. Hemen dediğinizi uygulucam. Sizede kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2017
|
Alıntı:
Sayın aloe bende size ekstradan garnet domates tohumu gönderilmesi için bir paket hazırlamıştım. o size ulaşmadı mı acaba? |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bende size ekstradan garnet domates tohumu gönderilmesi için bir paket hazırlamıştım. o size ulaşmadı mı acaba?[/QUOTE] Hayır sayın Blick maalesef öyle bir paket gelmedi |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2017
|
Göndermiştim halbuki. üzerine not yazmıştım ama karışıklığa geldi heralde ![]() elinizdeki tohumlar çimlenmezse ya da yetersiz gelirse isterseniz tekrar gönderebilirim. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |