![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Erken değil mi salatalık kabak için. Ben de geçen yıl erken ekmiştim nerdeyse çiçek açacaktı bahçeye çıkardığımda ve ****** sonuç hüsran oldu çoğu telef oldu.Insallah aynı sıkıntıyı yaşamazsınız. SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-10-2018
|
Fidelere gün ışığı uyguluyorum. Sabah da riski göze alarak 2 kat sera naylonu altında güneş ışığına bıraktım.Güneş ışığıyla direkt olarak temas etmezse sıkıntı olmuyor.İki kat sera naylonu sonrası güneş ışığı gerçekten fidelere iyi geldi.Dünkü fotoğraflarfaki sağa sola yatmış fidelere can geçdi bir anda.Hepsi hazırola geçti sxnki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
LED florasanla aynı işi görür mü? Aslında led kullanacaktım ama forumda incelediğim kadarıyla genellikle florsan tercih edilmiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
Mini seramı da bitirmek üzereyim. Kenarları kaldı sadece. Fideleri 2 gündür gündüzleri içine koyuyorum. Sera naylonu sayesinde güneş ışığını dozunda iletiyor. Fideler evdekine göre muazzam ışık alıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
Ev de uzay istasyonuna döndü bu arada ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
Evet biraz erken oldu sanırım. Bu kadar çabuk filizleneceklerini(2 gün) tahmin etmemiştim. Bu amaçla küçük bir sera yapıyorum. Havalar erken ısınacak gibi. Kısmet artık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|