![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,892
|
Emek harcamışsınız tebrikler, pek güzel olmuş.. Şeker fasulyeyi suda beklettiniz de mi hiç çıkmadı acep? Yoksa fasulyelerde çimlenme oranları yüksek olur. Karaisalıyı ben normal acı yeşil biber olarak biliyordum. Sizde görünce araştırdım salçalıkmış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Daha önceki mesajınızdaki torf tavsiyenizden sonra cocopeat konusunu inceledim ve bir kalıp alarak incelemeye çalıştım. Daha sonra Sayın MeyveliTepe'nin Sebze Adaları/Sebze Parkı çalışmalarında kullandığı toprak/torf/gübre/kompost karışımı ilgimi çekti fakat çalışmaların devamını görünce anladım ki o farklı bir boyutta, biz/ben farklı bir boyuttayım. Daha bu işin "bismillah"ında olan birisi olarak haddimi bilmeye ve adım adım ilerlemeye karar verdim. Bu arada merak da ettim acaba A101'de satılan torf nasıl? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Karaisalı biberine gelince...Tavsiye ederim. Diğer salçalık biberlere oranla, aynı miktar biberden daha çok salça çıkıyor. Muhtemelen biberin etindeki su oranı diğerlerine göre daha düşük. Önümüzdeki yıl Tohum Paylaşım Etkinliğine, yeterli tohum bulabilirsem, ben de bu biberin tohumları ile katılmayı düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|