![]() |
tömürcek sendekilerin de kurumalarına üzüldüm.
ben şunu düşünüyorum. benim çocukluğum pamuk tarlalarında geçti. biliyorum ki pamuk asla şaşırtmaya gelmez kuruyanların yerine daima tekrar tohum ilavesi ekilir. bende bu sebeple yer ve mekan değişikliği sebeb olabilir diye düşünüyorum. |
Sevgili Akçabardak seyreltip diktiğiniz fideler ne durumda merak ettim onlarda şaşırtmayı tepkileme verdimi.
|
Sevgili efeege elinizde olanları bahçenize dikerken saksıdan olduğu gibi toprağı ile bahçeye indirirseniz belki sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ben bu gün suda bekleyenleri toprağa diktim, inşallah tutarlar. |
Alıntı:
|
fideleri bahçeye aktarırken dediğiniz gibi toprağını dağıtmadan dikkatlice diktim suladım.
bıraktık geldik onbeş gün sonrası gittiğimizde görebileceğiz. orada olupda özel bir bakım yapamıyorum malesef. sizin fielerin iyi durumda olduğunu sevindim. |
Alıntı:
|
:( Pamuk çiçekleri tohumdan gayet rahat bir şekilde çıktılar, büyüdüler ama nasıl ki şaşırttım (Hepsini bir anda değil 10 gün ara ile 3'e bölüp) maalesef, çok istememe rağmen hepsi kurudu gitti.
|
Bizdekilerde aynen dediğiniz gibi şaşırttıktan hemen sonrası değilde.
birkaç hafta sonrasında aralıklı zamanlarda kurumaya başladılar. ilk başta şaşırttığım zaman gayet iyi durumdalardı. |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim sevgili SDurul.
sonrasında ntten araştırdım aynı bilgiye ulaşmıştım. ilginiz ve bilgilendirmeniz için sağolun. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025