![]() |
1 Eklenti(ler)
Rainbow bolivianlarımı akşam şaşırttım. Bazılarının ilk yapraklarında sararmalar oldu ama genel anlamda iyiler. Güneş azlığı nedeniyle yavaş gelişmelerini saymazsak :D
|
Yumurta patlıcanı- Seabert74
2 Eklenti(ler)
|
Karanfil-SDurul
3 Eklenti(ler)
Karanfillerim..
|
Red Robin domates- Oz26
1 Eklenti(ler)
Red Robinleri gerçekten çok sevdim. Tinny Timden daha geç ekmeme rağmen gelişmeleri daha hızlı oldu. Tinny timler biraz nazlanıyorlar nedense :D
|
Siyah inci süs biberi-Andora
2 Eklenti(ler)
Siyah incilerim..
|
1 Eklenti(ler)
Palmiyem :D :D
|
Birazcik kiskandim sizi, masaallah, ben de ekmistim tohumlar minik olunca sasirtmak zor geliyor bana,sanki hemnen boyunlarini bukecek gibi, ben de yeni sasirttim.Bakalim saskin fideler ne zaman saskinliklarini atip buyuyecekler.
|
Alıntı:
|
Fidelerinizin büyümeleri mutlulukla izliyorum. Ben de dayanamayıp saksıda yetiştirebileceğim bir kaç çeşit ektim .Sayenizde enzim yapmayı öğrendim . Denedim fakat ne kadar başarılı olabildim bilmiyorum .Umarım bende de işe yarar teşekkür ederim .
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok sevindim bu hallerini görünce.... Umarım saglıkla büyürler.. Bu etkinlik sayesinde bu duyguyu yaşattıgınız için de teşekkürler Sevgiler |
Gözüm gibi bakıyorum Seabert74. Duygulanmanız normal, bende olsam aynı şeyleri hissederim. Bu güzelliği benimle paylaştığınız için tekrar çok teşekkür ederim.
|
5 Eklenti(ler)
:DHerkese güzel bir hafta diliyoruz.. Biz büyümeye devam ediyoruz..
Red Robinlerim çok güzel büyüyorlar.. Eklenti 537211 Ceneviz fesleğenlerim yavaş.. Eklenti 537214 Tinny timler nazlı :D Eklenti 537212 Yumurta patlıcanım şaşırtmaya hazır gibi Eklenti 537210 Karanfilim tam gaz devam Eklenti 537213 |
3 Eklenti(ler)
Palmiyem upuzun oldu :D Palmiyeler ne zaman şaşırtılır acaba ?
Eklenti 537215 Bolivian Rainbow biberlerim ilk şaşırttıklarımdan ve hiç kayıp yok. İlk önce onun biberlerini yiyeceğiz sanırım Eklenti 537216 Pamuk çiçeğim Eklenti 537217 |
Fideleriniz genel olarak sağlıklı görünüyor yalnız biraz daha ışığa ihtiyaçları var. Biberler çok boy atmış, özellikle siyah inciler. Diğerleri güzel görünüyor.
|
Sayın h_doğan. Artık cam önlerinde yer kalmadığı için siyah inciler camdan biraz daha uzakta duruyorlar. Haklısınız. Diğerlerini sıkıştırıp aralarına sokmaya çalışayım onu da :) çok teşekkürler..
|
1 Eklenti(ler)
Yaprak kokulu bitkilerden domates:
Sayın Aysel Yavuz; Domates fideleriniz, dallarına yapılacak ufak dokunuşlarda etrafa çok güzel koku veriyorlar mı? Fesleğen, Reyhan gibi.. Bu özelliği için bile, domates yetiştirilmeli. |
Evet. Özellikle domatesleri elime alıp alıp kokluyorum :)
|
5 Eklenti(ler)
Biz kocaman olduk :p :p :p
|
Sn. Aysel YAVUZ kaloriferin üzerinde sıcaktan zara görmüyorlar mı?
|
Kaloriferin üzerinde değiller aslında Sayın TCM Camı açabilmek için onları oraya indirmiştim. İndirmişken fotoğrafladım. Kaloriferin üzerindeki mermerde duruyorlar normalde.
|
2 Eklenti(ler)
yumurta patlıcanım ve red robinlerim :p
|
1 Eklenti(ler)
Son hallerimiz. Neredeyse yakında meyve veriyoruz :p
Bolivian rainbow ( yapraklarındaki beyaz noktacıklar neden kaynaklanıyor olabilir ) |
2 Eklenti(ler)
Red robinlerimde çiçek açmak üzere :) Gelişmeleri çok iyi. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Tinny timler olduğu yerde sayıyor. Red robinden önce ekmeme rağmen bu haldeler :(
|
3 Eklenti(ler)
karanfil, pamuk çiçeği ve petunyalarım :cool:
|
Sevgili Aysel Yavuz maşallah gayet iyi gidiyorsunuz, biz daha tohumları yeni ekiyoruz siz büyütmüşsünüz bile ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
petunyalarınızı ne zaman ektiniz? benimkiler çok yavaş büyüyor ve hala çok küçükler de:)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025