![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-05-2016
|
Sevgili TCM üstadımız bu başlığa girince ne hisseder acaba. Çok güzel bir his olsa gerek. Umarım bizlerinde tohum paylaşımında birinci olacağımız günleri görürüz. (gerçi Musa Gündoğan gibi biri çıkar alır birinciliği ya neyse) Eline sağlık Sezerakk, bahçen çok güzel, fotoğrafların üstüne eklediğin yazılarla daha da güzel olmuş. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2017
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim Sn. g.c. Bu sene en çok tohum talebini gördüğünüz üzere Sn. TCM abimden karşılamış bulunuyorum. Özellikle yetiştirmemi istediği bazı tohumları da sağolsun göndermiş. Tüm üyelere tekrardan teşekkürü bir borç bilirim. |
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() @ Sezerakk, çok güzel olmuş bahçe, seni forumda yılın çaylağına aday göstermek lazım. ![]() Sırık domateslerde yanlarındaki destekler yetmeyebilir, ancak tüm koltukları alır ve tek dalda ilerletirsen hem kontrolü hem de hastalıklarla mücadelesei kolay olacak, yük de az olduğu için destekte sıkıntı olmayacaktır. Aynı forumdaki gerçek üstatlardan İsmail Kuzucu gibi. |
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
Alıntı:
ilk siteye girdiğimde tohum paylaşımı kaçırdığım için 1 sene boyunca pek çok kişiden tohum talep ettim fakat çok geri dönüş olmamıştı. o nedenle ne kadar tohum toplayabildiysem paylaştım fakat bu sene öyle çok tohum paylaşımı maalesef pek mümkün olmayacak. zira elde olmayan sebepler bu sene bizi ters köşe etti. sezerakk bahçeniz çok güzel gidiyor. umarım ürünleriniz bu ay itibariyle bol bol döker. dolma biberi için kesinlikle fazla kök dikmen gerekli. yeşil kandil dolma biberi iyice büyütüp tohumluk aşamasına geldiğinde çekirdeklerini çıkarıp aynı zamanda kırmızı kalifornia biberi gibi tüketebilirsiniz . etli kalın bir hale geliyor çok güzel oluyor. 1 tanesi bile bir yemeğe yetecek nitelikte oluyor. |
|
|
|
|
![]() |
|
|