![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
1.4.2017 Bu gün ekilenler
Murt/Mersin/Hambelez mix Lonicera Jimmy Nardello Italian Pepper bahcedenn Tatlı Kıl Biber bahcedenn Çorbacı Biberi bahcedenn Stocky Red Roaster birnefestoprak Kamber Biberi Mincel Latin Çiçeği (tropaeolum majus) Selçuk Boz İldi Salkım Domates hcorak Green Malabar Spinach - Yeşil Malabar Ispanağı bahcedenn ![]() Düzenleyen Dutlubahçe : 01-04-2017 saat 14:43 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Poylar bahçede
Geçen hafta bahçeye götürüp diktiğim poy fideleri, mart ayını arazide sağ salim tamamlayarak, mukavemet testinden başarı ile geçmiş oldular. Maşallah diyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
6.4.2017 Bu gün ekilen tohumlar
Dikenli köy bostanı / kader_bpkp Hale Öğün Kilimanjaro White Marigold bahcedenn Gayret Çiçeği - Gaillardia bahcedenn İpek çiçeği Sûz-i Dilârâ (Etkinlik harici edinilmişti) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
İldi salkım domates
1 nisanda ektiğim ildi salkım domatesler bu gün çimlendi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Marullar bahçede
Bu hafta da marul fidelerini bahçeye diktim. Bir taraflarında baklalar diğer yanda ise karalahanalar, minik marullara sanki, hoş geldiniz diyorlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün bahçeye çok kısa süre uğrayabildim. Bahçeye diktiğim marul, poy ve rokaların durumu iyi. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Balkondaki fidelerden resimler
Dört adet gaura çalısı fidemiz, yavaş da olsa gelişimine devam ediyor. ![]() En yavaş büyüme rekoru aslan ağzı fidelerinde. ![]() Latin tohumlarının çimlenme oranı düşük oldu, fakat çimlenenlerin gelişimi güzel. Altta görünen de şebboy fidesi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|