agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Tohum Paylaşımı Sonrası Çalışmalar > Tohum Paylaşımı Sonrası Çalışmalar 2014-2018
(https)




Beğeni Düzeni179Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-06-2016, 20:54   #25
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 96
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birnefestoprak Mesajı Göster
Turşuyu nasıl kurdunuz? İçindekileri yazabilir misiniz?
Ayrıntıları hanımdan alabilmek için cevap vermekte biraz geciktim,özür dilerim.

Kavanoz 1.5 litrelik.İçinde 2 büyük 1 tanede küçük yumurta var (anlaşılan yeniden turşu yapmak gerekmeyecek )

3 yemek kaşığı kaya tuzu
1 tatlı kaşığı limon tuzu
1 avuç nohut
1 su bardağı ev yapımı elma sirkesi ( meyvelitepe sirkesi )
Üstüne klorsuz su
En üstte 2 acı biber ve nane (maydanoz da olurmuş)

1 gün ağzı açık bekledikten sonra suyu tamamlanıp kapatılmış.

15 gün sonra tadına bakacakmışız..

yurtsever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025