![]() |
|
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2012
|
2016-2017 tohum paylaşımı
2016-2017 yılında talep ettiğim tohumlar ve gönderenler aşağıda. Geç yazıyorum. Ancak tohumları dikip gelişmelerini gördükten sonra yazmayı uygun gördüm. Çiftehan Yağlısı (Ayşe Kadın Fasulye )-aslama1994 Karpuz "Blacktail Mountain"-Atilgan Domates "Blue Beauty"-Atilgan Chrysanthemum (Shungiku ya da Garland Daisy)-bahcedenn Biquinho Biber-bahcedenn Marina di Chioggia (Kış Kabağı)-bahcedenn Bull's Blood Beetroot, Boğa Kanı Kırmızı Pancar-bahcedenn Tatlı Kıl Biber-bahcedenn Gül Hatmi-hberbul kırmızı marul (Lolla rossa)-hberbul Manisa Kadife Patlıcan-hcorak Karaçam-huseyink005 Arnavut Biberi-kerkenez Salçalık Biber-kerkenez Pembe ezan çiçeği-Lonicera Papaya-mgunsili Çıbrıka, Çıbrıtsa, Çobrisa, Çibirsi - Summer Savory - Satureja hortensis-Muda Ada Mimozası (Mücevher Çalısı)-Mücevher Çalısı Karışık kışlık kavun tohumları.-orucoğlu Kalıcı Ispanak - Perpetual Spinach (MeyveliTepe)-oz26 Serhat Kabağı-Taşlıbahçe Fransız Balkabağı (Musquee de Provence)-Taşlıbahçe Lice Domatesi-Taşlıbahçe Yerli Küçük Karpuz-TCM Süs Uzun Ayçiçeği-TCM Hafize Baliç Pembe Domates-TCM Süs Kabağı-telato Pembe Domates-telato Çift Boğumlu Su Kabağı-Vizeli39 Küstüm Çiçeği (Mimosa Pudica)-YasinKısa Lif Kabağı (Luffa Cylindrica)-YasinKısa Nandina domestica-Cennet bambusu-Yerel bahçem |
![]() |
![]() ![]() |
|
|