![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
|
Hiç denemeyin bence. Kurutulunca tat çok ama çok azalıyor, yok gibi bir şey. Tatlandırabilmek için çok miktarda kullanmak gerekiyor. Piyasadaki stevia kurusu bizimkiler gibi gölgede kurutularak değil de çok farklı işlemlerden geçerek elde ediliyormuş. Ben bir büyük fincan çay için neredeyse bir çay bardağı kurusunu blenderden çekip küçük kese içerisine koyduktan sonra çay içine atıp tatlandırabilmiştim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Yukon Gold ların son hasadı süperdi. Anlaşılan diğer hasatları çok erken yapmışım. Neyse tecrübe ile öğreniyoruz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
3 haftadan fazladır bahçeden uzağım. Sağolsun arkadaşlar yardımcı oluyor. Salkım süs biberler kızarmış. Düzenleyen Atilgan : 27-09-2017 saat 13:04 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Sayın bahcedenn in 2014-2015 etkinliğinde paylaşmış olduğu greek pepperoni ve golden greek pepperoni biberlerinde bir karışma olmuş sanki. Turuncu renkli olan oldukça acı. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Sarı karpuz "Jonasik" |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Sarı karpuz "Moonbeam". Soğuk bir dilimi meyveli dondurma gibi. |
|
|
|
![]() |
|
|