![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Greek pepperoncini. Yunan lokantalarında verilen turşusunu çok severdim. Özel bir yapılış şekli varmı diye araştıracağım. Teşekkürler sayın bahcedenn |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl etkinlik dışı farklı bir kaynaktan edinmiştim. Resimlerinide paylaşmıştım. Etkinlikte paylaşılan acı antep biberinin biraz daha iri bir türü. Nedense ben ekince çokda büyük olmadılar. Düzenleyen Atilgan : 13-09-2017 saat 01:04 Neden: yazım hatası |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Yerli Afyon patlıcanı. Henüz tadına bakamadık ama ilk olgunlaşan oldu. Teşekkürler sayın muda |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Şeker otu oldukça büyüdü |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Comfrey ler çiçek açtı. Karpuzun çeşidi Moonbeam. Sarı etli yeni bir tür. Dr. Alan Kapuler tarafından Yellow Doll hybrid çeşidinden dihybridize edilmiş. Erkenci ve gece soguklarına kısmen dayanıklı. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Early Moonbeam, çok iyi bir çeşit. Oldukça erkencidir. Burda sonbaharda ekiyorum. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Sn. Atilgan maşallah ürünleriniz bereketli olsun. Şeker otunun tadına baktınız mı , şeker oranı ne derecede ? Kurutup kullanma fırsatınız oldu mu .. Şeker oranı çok az geldi bize ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Yeşil yaprakları doğrudan yendiğinde çok tatlı ama tatlandırıcı olarak denemedik. Ben bir iki yaprak kurutup size geri dönerim. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Hem erkenci, hem de benim gözlemime göre kuraklık dayanımı çok iyi. İlerde yapılacak bir ıslah için bu özelliği kullanılabilir. |
|
|
|
![]() |
|
|