agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Tohum Paylaşımı Sonrası Çalışmalar > Tohum Paylaşımı Sonrası Çalışmalar 2014-2018
(https)




Beğeni Düzeni109Beğeniler
  • 1 Gönderen ahaknet
  • 3 Gönderen ahaknet
  • 5 Gönderen ahaknet
  • 7 Gönderen ahaknet
  • 7 Gönderen ahaknet
  • 7 Gönderen ahaknet
  • 8 Gönderen ahaknet
  • 2 Gönderen kerkenez
  • 2 Gönderen ahaknet
  • 2 Gönderen kerkenez
  • 2 Gönderen Resulgur
  • 13 Gönderen ahaknet
  • 10 Gönderen ahaknet
  • 10 Gönderen ahaknet
  • 6 Gönderen ahaknet
  • 6 Gönderen ahaknet
  • 8 Gönderen ahaknet
  • 6 Gönderen ahaknet
  • 3 Gönderen ahaknet
  • 1 Gönderen ahaknet

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-04-2017, 23:28   #5
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 29-03-2011
Şehir: Ankara
Mesajlar: 53
02.04.2017
İlk şaşırtma işlemi yerli domates (TCM) ve pembe domates (sugören)'e yaptım. Şaşırtma işleminden sonra gözle görülür iyileşme gerçekleşti.
Sıra geldi fotoğraflara:

Yerli Domates (TCM)
Name:  3.jpg
Views: 731
Size:  45.6 KB

Pembe Domates (sugören)
Name:  5pembe.jpg
Views: 714
Size:  45.0 KB

Salatalık Organik - Urfa biberi - Red robin domates (oz26)
Name:  123.jpg
Views: 725
Size:  44.6 KB

Acur (Heyyamola) - Çengelköy salatalık (Heyyamola) - Su kabağı (ahaknet) - Pembe domates (sugören) - Kadife Çiçeği (TCM-antiocos)
Name:  479.jpg
Views: 739
Size:  55.0 KB

Muda, Milla, telato ve 4 kişi beğendi.
ahaknet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025