![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
|
Toparlar diye düşünüyorum. Nisan sonu geç olur 23 Nisan' da toprağa almayı hedefliyorum. Biraz daha gelişsinler şaşırtıp Nisan başı annemin balkonuna götüreceğim zaten. Orada çok hızlı gelişiyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
![]() İnsanın ağzının tadı bir kere bozulmasın, bu kış bir miktar hastalıklar daha sonra da işle ilgili bir sıkıntı nedeniyle buralardan biraz uzak kaldım. Çektiğim resimleri bile paylaşamadım. Şimdi geçmişten bu güne en azından resimleri paylaşmaya çalışacağım. Son bilgi de 150 kadar sebze fidesi teklemiştim ancak danaburunları bunların çoğunu telef ettiler geriye ne kaldı tam belli değil. Son çare olarak kepekli ilaç atmak durumunda kaldım en az 40 tane danaburnu öldü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
28 Şubat Resimleri
Bunları 28 Şubatta çekmişim. Biberler büyümeye başlamış, şebboylar ve karanfiller cansız gibi. Ön taraftakilerde yeni diktiğim domatesler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bunları da 28 Martta çektim. Havaların ısınmasıyla birlikte daha çok ışık alabilmeleri için ön balkona aldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
![]() Fideler yavaş yavaş toparlandı. Yavaş yavaş teklenmeye başlanacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
25 Nisan Resimleri
Fidelerin büyük ölçüde teklenmesi tamamlandı. Arada bir haftalık bir tatil kaçamağı olacak ondan sonra kalanlar da teklenecek. Kurtulamaz dediğim şebboy, sarı şebboy ve karanfiller canavar gibi oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
16 Mayıs Resimleri
Ve büyük final. Bütün çabalar sonunda amacına ulaşacak ve fideler toprakla buluşacak. Günlerce verilen emeklerin sonu bunlar işte... ![]() Ve iki güne yakın bir uğraşla yerlerine diklen fideler. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|