![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-10-2014
|
benim de bazı fidelerim, ışık yetersizliğinden zürafa gibi oldu, hatta bir kaç tanesi kırıldı bile... ben de onlara kürdanlardan hafif destekler yaptım, hatta bazılarına iki kürdanı birleştirmek zorunda kaldım... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Sn aaligul ben güçlü ledler aldım her akşam 5_6 saat onları yakıyorum . Ona rağmen güneş ışığını yakalayamadım .Sizde benim gibi erken ekim yapmışsınız . Bu aralar ekim yapsak daha iyi olurdu . Bu yıl acemilik oldu .Gelecek yıl daha dikkatli oluruz. Kürdanla tutturmak pek çözüm değil .16 saat ışığa ihtiyaçları var .Benim fideler her ne kadar boyunlarını eğselerde kökleri iyi gelişmiş . Ayrıntılar için burdan yararlanabilirsiniz .http://www.agaclar.net/forum/fidan-v...-asi/30988.htm . |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-10-2014
|
sizinkilerin köklerinin güçlü olmasına sevindim. ben benimkilerin kök durumlarını bilmiyorum, aslında anlamıyorum acemilik işte ( bu gidişle ben de torbalara aktarma yapacağım herhalde... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Güçlü gün ışığına ihtiyaç duyuyorlar . Eğer hava çok soğuk değilse ,dışarıya alın . Direk güneş ışığına maruz kalmasınlar . Şu aralar ekim yapmamız gerekiyordu . Günler uzadıktan sonra . Öğrenmiş olduk . Gelecek yıl daha tecrübeli oluruz . Kolay gelsin . |
|
|
|
![]() |
|
|