agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Tohum Paylaşımı Sonrası Çalışmalar > Tohum Paylaşımı Sonrası Çalışmalar 2014-2018
(https)

Beğeni Düzeni789Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-04-2015, 16:49   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 20-10-2014
benim de bazı fidelerim, ışık yetersizliğinden zürafa gibi oldu, hatta bir kaç tanesi kırıldı bile... ben de onlara kürdanlardan hafif destekler yaptım, hatta bazılarına iki kürdanı birleştirmek zorunda kaldım...

aleydi beğendi.
aaligul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-04-2015, 23:39   #2
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aaligul Mesajı Göster
benim de bazı fidelerim, ışık yetersizliğinden zürafa gibi oldu, hatta bir kaç tanesi kırıldı bile... ben de onlara kürdanlardan hafif destekler yaptım, hatta bazılarına iki kürdanı birleştirmek zorunda kaldım...

Sn aaligul ben güçlü ledler aldım her akşam 5_6 saat onları yakıyorum . Ona rağmen güneş ışığını yakalayamadım .Sizde benim gibi erken ekim yapmışsınız . Bu aralar ekim yapsak daha iyi olurdu . Bu yıl acemilik oldu .Gelecek yıl daha dikkatli oluruz. Kürdanla tutturmak pek çözüm değil .16 saat ışığa ihtiyaçları var .Benim fideler her ne kadar boyunlarını eğselerde kökleri iyi gelişmiş . Ayrıntılar için burdan yararlanabilirsiniz .http://www.agaclar.net/forum/fidan-v...-asi/30988.htm .

telato beğendi.
aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-04-2015, 00:36   #3
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 20-10-2014
sizinkilerin köklerinin güçlü olmasına sevindim. ben benimkilerin kök durumlarını bilmiyorum, aslında anlamıyorum acemilik işte ( bu gidişle ben de torbalara aktarma yapacağım herhalde...

aleydi beğendi.
aaligul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-04-2015, 11:56   #4
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aaligul Mesajı Göster
sizinkilerin köklerinin güçlü olmasına sevindim. ben benimkilerin kök durumlarını bilmiyorum, aslında anlamıyorum acemilik işte ( bu gidişle ben de torbalara aktarma yapacağım herhalde...
Güçlü gün ışığına ihtiyaç duyuyorlar . Eğer hava çok soğuk değilse ,dışarıya alın . Direk güneş ışığına maruz kalmasınlar . Şu aralar ekim yapmamız gerekiyordu . Günler uzadıktan sonra . Öğrenmiş olduk . Gelecek yıl daha tecrübeli oluruz . Kolay gelsin .

telato ve samur beğendi.
aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025