![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
esgül73 / Tohum Paylaşım sonrası (Salihli)
esgül73/Tohum Paylaşım Sonrası(Salihli) esgül73/Tohum Paylaşım Sonrası(Salihli-balkon) Merhaba, Geçen yıl tanıştığım tohum paylaşım etkinliğine ;bu yıl hem paylaşan hem de talep eden olarak katıldığım için şükürler olsun diyerek başlamak istiyorum.Bu etkinlikte yer almaktan son derece mutluyum.Başta tohum dağıtım işinde görev alan tüm moderatör ve üyelere teşekkür ediyorum. Ardından tohumlarını benimle paylaşan sayın Andora, Atilgan, bahcedenn , bezginkuh ,birnefestoprak, Coskun4216, dağsa reklam, guppy,hanımeli, heyyamola, incirli, Lonicera, MeyveliTepe, Muda,oz26, pares, sevoş üyelerine teşekkür ediyorum. Paylaştığınız tohumlarla soframıza ,sohbetlerimize misafir oluyorsunuz.Hakkınızı helal edin. Benim toplam 400 metrekare olan ki ayrı yerde bahçem var. Bu yıl çapraz tozlaşmayı daha çok araştırıp biber ve domatesleri ona göredikmeyi planlıyorum.Geçen yıl serayı bahçenin birine yapmıştık.Ama bu arada balkonum içinde raflı üzeri naylonla kapalı sera almıştım. Yukarıda başlığı açarken o serayı kullanırım diye balkon yazdım.Yoksa istediğim tüm tohumları bahçeme ekeceğim. Benim için her tohum bir umut.Umarım sizler için de böyle olur. patlıcan aswad Atilgan Isparta Yerli Domates bahcedenn Kanner Hoell Domates bahcedenn Pul Biberlik Maraş bahcedenn Russian Cossack Domates bahcedenn Chia (Salvia Hispanica) bezginkuh Halep karası bir nefes toprak Green Sprouting Calabrese birnefestoprak Mehmet'in Tatlı Türk Biberi birnefestoprak Pembe domates (Sugören) Coskun4216 ay çekirdegi (çerezlik) dagsa reklam kırkagaç kavun dagsa reklam yerli karpuz dagsa reklam Arşın Börülce guppy Urla Bamyası guppy Kestane kabağı hanımeli Ayaş Domatesi heyyamola Black Krim Domates heyyamola Yabani Roka - Wild Rocket heyyamola Dereotu incirli Hatay dağ kekiği incirli Turp otu Lonicera Barbunya Fasulye MeyveliTepe Goji Berry (Lycium barbarum) MeyveliTepe Afyon Yerli Pembe Domates Muda Köy Domatesi (Ufak Boy) oz26 Topak Biber ( Afyon Yöresi ) oz26 Kişniş pares üç burun köy biberi pares Rezene rana58 Düzenleyen esgül73 : 02-03-2015 saat 10:50 |
![]() |
![]() ![]() |
|
|