![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
|
domatesler
![]() black cherry yeni kafasını kaldırdı, diğerleri bugün şaşırtıldı ![]() ![]() köklerini iyice çıplak bırakıp aynı bardaklara geri diktim, güzel bi şaşırsınlar sn. heyyamola'nın dediği gibi şımarmasınlar ![]() ![]() red robinleri de geçen gün yeni saksıya aldım, 16 lt'lik saksı büyünce sıkışırlarsa bi çare bulucam artık aslında iki tane fideleyecektim ama hepsi bi zoraki büyüdüklerinden hangisi ölür hangisi kalır bilemedim hepsini ekeyim dedim, bi cm'cik boylarıyla kayboldular zaten toprakta ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
diğer tohumlar da beklediğimden biraz geç çimlendiler bunlardan da umut kesmiş değilim, oldu ki çıkmadılar iki tane daha var onları denerim |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
![]() ![]() trinidad scorpion 27/04 ve 05/05'den ![]() ![]() thai biberler 27/04 ve 05/05'den bhut jolokiaları bir ay suda beklettikten sonra hala çimlenmediler ve geçen gün eşim onların çay bardağını kirli bardak sanıp alıp götürmüş ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
![]() marul, tohum versin diye bıraktım ama henüz bi kıpırtı yok ![]() frenk maydanozu, anason kokulu bir çeşit maydanoz, ingilizce adı chervil, bol tohum yapıyor umarım bu sene tohum paylaşımda paylaşabilirim ![]() sarımsak otu, daha kuvvetli büyütmek için ne yapılabilir acaba? ![]() 3 yıl önce pazardan alınmış naneleri köklendirdiğim nane saksım, her yıl kökünden tekrar çıkıyor, daha önce tohumlarını toplamamıştım ama acaba aynı nane çıkmaz mı tohumundan? ![]() selluka, büyümüyor büyümüyor selluka, en güneşli noktaya da en gölge noktaya da koydum beğendiremedim, hastalıklar sarmaya başladı umarım kaybetmem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |