![]() |
Alıntı:
Ve doğada zaten bir düzen var o tohumlar belirli bir zamanda düşüp çimleniyorlar [emoji846] GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Şu dediğinizi ekleyebiliriz. Tohumlar sıcak ve soğuktan muhakkak ki etkilenir. Hele elimizde fazla tohum da yoksa toprağa ekmek yerine daha fazla kontrolümüz altında olacak viyollere ekmemiz daha iyi olur. |
Alıntı:
Evet bu söyledikleriniz doğru olabilir gelen tohumların çiçek parçalarından ayrılmamış olması beni bu şekilde düşündürdü.Aslına bakarsanaız kadifeler için değilde genel bir bilgi mahiyetinde yazdım biraz daha özen gösterilmesi açısından. 3 tane kadifede yeterli benim için.Arkadaşa tohumlarını benimle paylaştığı için teşekkür ederim tekrardan ayrıca ;) |
Alıntı:
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Siz hasta olduğunuz zaman doktora gitmiyor musunuz ne oldu acaba diye, o zaman dediğinize göre doktora gitmenize gerek yok sonuçta siz bilirsiniz ne hastalığınız olduğunu [emoji57] GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizle daha fazla uğraşamayacağım , baştada kimsenin fikrine yanlış demedim ama ısrarla beni yalancı çıkartmaya uğraşıyorsunuz. İlk yazdığım mesajın başı : ( Dediğiniz doğru ancak yanıldığınız noktalarda var ) bu mesajda zaten fikrine katıldığımı belirtmiştim ama anlaşılan sizler kavga etmeyi ve bir şeyleri uzatmayı seviyorsunuz. GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Hanım niye okuyorsun ne gereği var demişti. Al işte sonunda kıymet bilen biri çıktı, teşekkür ederim size. Ziraat mühendisi olmayacağım ama seneye aksilik olmazsa 'tarım bölümünü' bitireceğim. Meslektaş sayılırız hafiften.. Eklenti 687935 Eklenti 687934 |
Alıntı:
Ziraat mühendisliği eğitimi verirken dil bilgisi eğitimini eksik bırakıyorlar anlaşılan. Burada birçok meslek dalından insan var ancak bu kadar üslupsuz konuşanına ilk kez denk geldim.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Farkındaysan yukarıda benim sözlerimi alıntılayıp mesaj yazdın bunun Tcm ile bir alakası yok , bence konuyu uzatmayada gerek yok konuyu bitirin diyorum birileri çıkıp başka şeyler yazıp duruyor. GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Biyoloji BA :( Hocam olmuyor ama... |
Bundan sonra hiçbir şeye yorumda bulunmayacağım , birşeye yorum yaptığım zaman sanki suç işlemişim gibi bana saldırıyorsunuz. Herşeyi siz biliyorsunuz o yüzden benim gibi bilgisiz ve cahil bir insanın burada hiçbir işi yok !!! [emoji122]
Alıntı:
üzüldüm şimdi.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Arkadaşlar sorun @ Malina da, bizim mesajları sağdan soldan getirdi buraya kondurdu. Ortam değiştirdiğimiz için sudan çıkmış balık gibi olduk, kim ne dedi karıştırdık, aslında sorun yok dağılabiliriz artık.. ;) Laf aramızda yönetimi değiştirmek için girişimlerim var bir kaç haftadır, yakında tüm sorunlar aşılacak.
Alıntı:
Alıntı:
@ devrann, evde bol miktarda kadife tohumu buldum, bir kaç çiçek tohumu daha var, ihtiyacınız var ise gönderebilirim. |
Bende tohumlarımı saksıya ekip üstüne pet şişe kapattım böylelikle soğuktan etkilenmeyip daha erken çimlendiler soğuk bölgelerde yaşayanlar için uygun bir yöntem.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fa12e6f7fd.jpg
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Kim ne dedi karıştırmayalım diye :) devrann'ın yazdıklarının neresi "insanları yanlış yöne çekmek" pek anlamadım. Tohum ekmiş ziraat mühendisine rastlamak kolay olmasa da, insanlar binlerce yıldır tohum ekip fide yapıyorlar. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Teşekkürler çimlenen miktar yeterli zahmet etmeyin. Sanırım mesajlarda bir karışıklık oldu siflera ısrarla benimle kavga ediyor :) |
Alıntı:
devrann'ın mesajını alıntılayarak söylediğinize göre direk ona söylemişsiniz. |
Alıntı:
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025