![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2009
|
Ben tohumlarımı pecetelere sarıp karton ayakkabı kutusunun içine koyup evin salonunda muhafaza ediyorum. Geçen gün içini açtığımda minik böceklerin gezindiğini, bazı pecetelerin arasında kozalaklarını biraktıklarını farkettim. Nerede yanlış yaptım acaba? Tohumların hepsi kuruydu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-10-2012
|
Arkadaşım benim kendime ait bir bahçem var. Bahçemde hemen hemen tüm sebzeleri yetiştiriyorum,,ve asla dışardan tohum almıyorum,,çıkarmış olduğum tüm tohumları gölgede kuruttuktan sonra,ilaç kutularına veya cam kavonozlara koyuyorum,,en önemlisi her kutunun içine bir adet SİLİKA JEL atıyorum,,Silica Gel kuru ortamlarda çok iyi bir nem alıcıdırŞimdiye kadar hiç bir tohumum küflenmedi ve bozulmadı. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-11-2009
|
Karahanoğlu arkadaşım, Çekirdekleri ev ortamında fidan haline getirebildinmi hiç ? Yardımcı olursan sevinirim mustafa |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-08-2013
|
Alıntı:
Bunlarin yerine pirinc kullanildiginda yeterli sonuc alinacaktir, pirinc oldukca iyi bir rutubet alicidir. Dilerseniz tulbent veya tek kat pecetelerden yapacaginiz keseleri tohum kavanozlariniza ekleyebilirsiniz. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|