![]() |
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba
Steviayı sofra kullanımına uygun hale getirmek için öncelikle 400 gr kurutulmuş yaprağı blendırdan geçirip parçalamak gerekiyor. Daha sonra parçalanmış yaprakları 700 ml saf etil alkol içinde 2-3 saat bekletmeliyiz. Sonra bu karışımın içine yaklaşık 400-500 ml su ekleyerek kaynatmaya başlamalıyız. Kaynatma işlemiyle karışım içerisindeki alkol uzaklaştırılmış olur ve elinizde kalan konsantre stevia özüdür. Bu ürünü çayda, reçel yapımında, kek yapımında kullanabilirsiniz. |
Evett bunlarda benim bebeklerim
|
Alıntı:
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Acaba şeker otu donlara dayanıklı mı? Benim bitki 2 senedir saksıda..
|
Alıntı:
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Merhaba arkadaşlar
Forumda yeniyim. Yaklaşık iki haftadır forumda farklı konularda bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. Şuan Hatay'da çalışıyorum ve Bursa'da 33 dönüm yerimiz var işi bırakıp stevia şeker otuna yönelmek istiyorum. Ekeceğim stevia yi satma konusunda garantiye almadan böyle bir işe girişmek istemiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.Sizin fikirlerinizi dinlemek istiyorum. |
Arkadaşlar herkese merhaba
Bilimsel bir araştırma için yaklaşık 180 adet tohum lazım. 3 tekrarlı ve kontrol grubu olacak çalışma için yazdığım rakamın üstünde de tohum bulabilirsem çok memnun olurum. En azından çimlenmeyenler için yedek olabilir. Fiyatı makul olmak kaydıyla ücretini ödeyebilirim. Lütfen elinde olan arkadaşlar PM den iletişime geçsinler. Teşekkür ederim, iyi forumlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu stevia otunun fidesini nereden bulabiliriz?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025