![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 01-03-2010
|
Gilaboru meyvesinin suyu sıkılır ve istendiğinde sıkılmış gilaburu suyuna biraz su birazda şeker katıp içilebilir.tabi bunlar isteğe bağlıdır.herkes damak tadına göre isterse su katıp içer isterse şeker katıp içer isterse hiç birşey katmadan saf gilaburu suyu olarak içer |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2009
|
Bu bitkinin Kayseri dışında meyvesini toplayabilen biri var mı? Yoksa neden olmuyor? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Kayseri dışında başka şehirlerdede yetişiyor arkadaş mesela biz ankaraya,denizli'ye,izmir'e,alanya'ya,ordu'ya,kony a'ya,Gaziantep'e ve daha birçok şehire fidan gönderdik ve yetişiyor.bu gilaboru fidanını susuz bırakmazsanız çoğu şehirde yetişir. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Fidan olarak yetişiyor. Hatta harika çiçekler açıyor. Fakat meyve vermiyor bizde sorun bu. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Meyvede veriyor.Sizin diktiğiniz fidanlar kötüymüşte ondan meyve vermemiş |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=20045 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2010
|
Sevgili arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum amacım bitkilerle ilgili bilgi almak paylaşımda bulunmak tecrübeli arkadaşların tecrübesinden yararlanmak istiyorum. Bana yardımcı olacağınızdan hiç şüphem yok. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2010
|
Değerli arkadaşlar Dediğim gibi yeni üye oldum.Sağolsun gilaburu adlı üye dostuma rica ettim bana kayseriden fidanları kargo ile gönderdi ertesi gün diktim ve uyandı bu aşamada yapılacak olanlar nedir şimdilik bekleyecekmiyiz. Açık alanı ve güneşi sever mi? |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bitkisi, faydaları, gilaboru, gilaburu, meyvesi |
|
|