![]() |
Alıntı:
Böyle değilse geçiniz, kim demiş, neye istinaden demiş toprak düzenleyici diye? örneğin siz mideniz ağrıdığında içeriği belirsiz bir ilaç alır mısınız, ya da doktor öyle bir ilacı reçete edebilir mi? |
Alıntı:
Gübre vermeye gelirsek, bu ürün kullanılır iken gübre kullanılmayacak deniyor. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Burada belgeleri var zaten https://www.rekorgelisim.com/belgeler Analiz sonuçları kuru ağırlık üzerinden yapılmış |
Alıntı:
ondan sonra bu uygulama yapılmalı. yoksa verdiğiniz herhangi bir gübre; rekor gelişim ile gevşetilmiş toprakta gübrenin daha aşağılara inmesine neden olur toprak üst yüzeyinde besin içeriği zayıf kalır. O yüzden önce gübre uygulaması ile toprağa besin emdirilir. Sonra rekor gelişim verilir. Bir de rekor gelişim sıvı değil, Ufak granül katı yapıdadır. |
Alıntı:
Öte yandan bu rapor zaten tescil edilen içeriği göstermiyor. Herhangi birisi, herhangi bir şey gönderip bu veya benzeri bir rapor alabilir. Yani bu raporun içeriği muhteşem bile olsaydı satıcısını bağlamazdı. Buna rağmen aktif madde %3 humik ve fulvik asit ise, çok daha yüksek oranı başka bir çok malzeme ile elde etmek mümkün. |
Alıntı:
Bu ürünün ne içerdiğini tam olarak öğrenmek isterseniz bir laboratura gönderir analiz ettirebilirsiniz. |
Alıntı:
|
Arkadaşlarında dediği gibi her yerde reklamı çıkınca araştırayım dedim ancak youtube üzerindeki tüm videoların altlarındaki yorumlar kapalı...buda bende güvensizlik yarattı
|
Rekor gelişim deneyenler dönüş yapabilir mi cetnır ceviz ve meyve ağacı olan hobi bahçemde kullanmak istiyorum ancak pahalı ama iyi gelirse verdiğiniz paraya değer her şeyde olduğu gibi
|
Toprağa yapacağınız en büyük yatırım organik madde ve akabinde humik asittir. Bunun için de hayvansal veya bitkisel yeşil akşama dayalı organik gübreleme yapmanız ayrıca da humik asitçe zengin katı leonardit ya da direk sıvı humik asit uygulamanız yeterlidir.
İnorganik yönden besleme işi tamamen analize göre planlanmalı ve uygun gübreler zamanında ve dozunda yetiştirilecek bitkiye özel uygulanmalıdır. Bütün bunların yanında bazı özel durumlarda bitki gelişim düzenleyiciler uygulanabilir. Ama bunlarda ismi cismi ve yaptığı işlevi bilinen ürünlerdir. Deniz yosunları, sitokinin, gibberelic asit, amino asit, Iba...vs gibi... Bunların haricindeki uygulamalar ürünler aksini gerçek anlamda çalışmalarla ıspatlamadıkça benim için tozdur, sudur, çöptür... |
Alıntı:
|
Kullan yok mu, neticesi ne oldu? Oncesi ve sonrasina ait toprak analizi olsa en iyisi.
|
Video ile olsaydı, nelerin videosu var.
|
Uzun uğraşlar ve analizler sonucu içeriğini buldum. Meğerse içinde gergedan boynuzu tozu varmış. O yüzden kullanılan ürünleri hemen ayağa kaldırıyormuş, meyveyi bol ve iri döküyormuş. Bunu 8 profesör bir araya gelip keşfetmiş. İsimleri gizli tutuluyor gübre lobisinin suikastine uğramamak için. Gergedan tozunun kilosu altının kilosundan pahalı olduğu için( avlanma dönemine göre değişebiliyor) biraz maliyeti yüksek ama değer...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Denemek için alayım diyordum fiyatları çok yükselmiş bende vazgeçtim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
. . . |
Alıntı:
|
Şakaya, şaka yapılıyor herhalde...
|
Alıntı:
|
Forum tuhaf hale gelmiş
|
Bence de, firma görse mahkemeye verir :)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Firma ile ilgili durumu baştan mesajları okursanız anlayabilirsiniz. Bazen yazışmalarımızda ironi yaparız bazen espiri bazen de sert tartışmalar olur. Sonuçta burası devlet dairesi değil. Bence aşırıya girmedikten sonra hepsi renk katıyor. 7-8 yıldır bu forumu takip ederim, çok şey öğrendim ve kendimce bildiklerimi ve tecrübelerimi de aktarmaya çalıştım. Doğru ile yanlışı ayırt etmek için herkes bildiğini tecrübesini paylaşır. Arada bazen ürünlerin reklam pazarlama mesajları da olur. Onlarda değerlendirilir, tartışılır ve artısı eksisi ortaya konur. Kimisi bilimsel çerçeveden kimisi safi gözlemlerden yola çıkar. Bence bu platform bitkisel üretimin uygulamadaki külliyatı gibi. Zaman içinde gelişmelere ve yeniliklere göre de evrilmesi gayet doğaldır. |
Alıntı:
|
Bu kullanılan madde klinoptilolit olsa yine bu sonucu vermez ki 1,5-2 meq/g kdk ,%50 poroziteye sahip ve gr yüzey alanı 40-45 m2'dir bu maddenin aşağı yukarı.
Birde su tutuculuğuyla nam salmış vermiküllit var %300 seviyelerinde su tutuyor ancak bu maddenin kullanım miktarıyla sonuç örtüşmüyor ayrıca satılan madde daha yoğun ve daha ince videolarda daha çok leonarditi andırıyor. Bunun dışında araziler farklı ve o tarafın sulanmadığı aşikar böyle bir sonuç alınabileceğine inanmıyorum.Bir reklam ve pazarlama taktiği uygulanıyor ayrıca o çiftçiler nasıl buna alet olabiliyor anlamış değilim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025