agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama) (https://www.agaclar.net/forum/temel-konular-toprak-gubre-tohum-sulama/)
-   -   EMEK Sıvı Organik Mikrobiyal Gübre Hk. (https://www.agaclar.net/forum/temel-konular-toprak-gubre-tohum-sulama/24342.htm)

EMEK-SMG 08-07-2011 18:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ozi'nin Bahçesi (Mesaj 831495)
Evdeki çiçeklere uygulayalı 1 hafta oldu.
Canlanma ve devamında yeni sürgünler oluştu.Bahçedeki meyvelere bu haftasonu verebildik. Bakalım onlarda nasıl bir gelişme olacak.

Gözlemlerinizi paylaştığınız için teşekkürler, umarım meyvelerinizde de olumlu sonuçları göreceksiniz.

EMEK-SMG 08-07-2011 18:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi syıldıran (Mesaj 832893)
Sn. EMEK-SMG ,
Sizinle İzmirdeki tarım fuarında görüşmüştük , ağaçlar.net forumunda görmekten de memnun olduğumu belirtmeliyim. Burada mesaj yazan diğer üyeler gibi ürününüzün hayırlı olması ve hakettiği yere gelmesini dilerim. Fuardaki standınızdan 1 lt. lik ürününüzden almıştım , fırsatını bulup şu ana kadar kullanamadım , bir aksilik olmazsa bu hafta sonu kullanmayı düşünüyorum. Ürünü alalı yaklaşık 8-9 ay kadar oldu , normal oda sıcaklığında muhafaza edildi , umarım bozulmamıştır. Forumdaki mesajlarınıza baktığımda bir yıl içerisinde kullanılması gerektiğini belirtmişsiniz. Eğer bir aksaklık olmazsa hafta sonu 3 yaşındaki zeytin ve nar fidanlarıma uygulamayı düşünüyorum. Bakır içermiyen ot ilaçları ile karıştırılabileceğinden bahsetmişsiniz , bu çok iyi . Zamandan ve paradan tasarruf etmek için 400 lt.lik depoya 1 lt. ürününüzden ve ve gereği kadar ot ilacı koyarak uygulamayı düşünüyorum . Bu arada aklıma gelmişken sorayım , dağlık arazide kuru şartlardaki zeytin ağaçlarına ürününüzü uygulayabilirmiyiz , uygulayabilrsek ne şekilde ve ne zaman olması gerekir . Zeytin ve nar fidanlarına yaptığım uygulamadan iyi sonuç almam durumunda , tüm bahçelerimde ürününüzü kullanmayı düşünüyorum. Selamlar . .

İlginiz için teşekkürler, 1 yıl içinde ürünü kullanabilirsiniz. Zeytin ve narlarda iyi sonuçlar alıyoruz, Karaburun-Parlak Köy'ün ilerisinde üzerinde cennet bir bahçe yaratan Hasan Şen'in bahçesinde nar, zeytin ve asmalara uygulama yapıyoruz, oraya da "Emek Gübre Uygulanmaktadır" yazısı astık, yolunuz düşerse göz atabilirsiniz. Bu civarda devlet desteğiyle özel firmalar organik zeytin üretimi planlıyorlar, oradaki denemelerimiz devam ediyor. Üstten uygulamalarda 400 lt ye 1 lt ekleyerek sabah veya akşam serinliğinde, çiçekten 1 hafta önce başlayarak toplam 3 uygulama yapabilirsiniz.

Bu seneki fuarda yine görüşmek dileğiyle.

EMEK-SMG 08-07-2011 18:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen (Mesaj 833200)
Eklenti 232227

Dilerim fiyatı (ları) daha fazla artmaz.:(

Sayın Halil Önen, Fiyatlar, bayilik sisteminin oturmasıyla yavaş yavaş netleşiyor, daha önce sitede yazdığım 40 TL'lik fiyat indirimli tanıtım fiyatıydı, şimdi de, internet sitemizden %20 indirimli olarak 2 adet aldığınızda yine bu fiyattan alabilirsiniz. Ürünümüz yerli olduğu için, ve bizim bu işe girmedeki asıl amaçlarımızdan birisinin de maddi olarak çiftçilerimize yardımcı olmak olduğu için, fiyatlarda yersiz artışların olmayacağı konusunda söz verebilirim.

EMEK-SMG 08-07-2011 18:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Dogasever (Mesaj 831505)
Chlorella spp. hayırlı olsun.

Sn Dogasever, Çok teşekkürler, umarım siz de ürünümüzü kullanıp memnun kalırsınız.

EMEK-SMG 08-07-2011 18:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen (Mesaj 833194)
Eklenti 232225

Emek gübreye teşekkürler.

Emek + EMA = müthiş uyum.;)

Halil bey,

Bu çalışmalar bizlere de yol gösteriyor, çok teşekkürler, selamlar.

Ozi'nin Bahçesi 08-07-2011 19:07

Öncesi-Sonrası

4 Eklenti(ler)
Evde yetiştirmeye çalıştığım bitkiler.Gübreyi vereli yaklaşık 2 hafta oldu.Goji leri bir türlü harekete geçirememiştim hep aynı boyda duruyorlardı.Sanırım kullandığım torf da iyi değildi. Ama gübreden sonra canlanma başladı. Yapraklar koyu yeşil, parlak ve dolgunlaştı. Diğerleri ise çimlendirmeye çalıştığım begonviller. Onlarında büyümesi hızlandı yapraklar parlak koyu yeşil oldu.

syıldıran 19-07-2011 16:47

Sn. EMEK-SMG ,
Ürününüzü kurak şartlarda tarım yapılan zeytinliklerde kullanabilirmiyiz ? Eğer olabilecek ise uygulama zamanı ve şekli ne olmalıdır ? Selamlar . .

xenkebikec 19-07-2011 22:57

Bende siparişimi verdim, merakla bekliyorum.

xenkebikec 21-07-2011 16:55

Güzel bir alışveriş oldu, hızlı bir şekilde elimde ulaştı. Henüz uygulayamadım, sanırım bir hafta sonra uygulayacağım ama Ozi'nin Bahçesi 'in deki uygulama bile ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.

syıldıran 20-08-2011 14:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi syıldıran (Mesaj 838503)
Sn. EMEK-SMG ,
Ürününüzü kurak şartlarda tarım yapılan zeytinliklerde kullanabilirmiyiz ? Eğer olabilecek ise uygulama zamanı ve şekli ne olmalıdır ? Selamlar . .

Sn. EMEK-SMG ,
Yukarıdaki mesajıma bir cevap verebilirmisiniz , eylül ayı sonundaki İzmir tarım fuarında bu sene de standınız olacak mı , uğrayıp daha geniş bilgi almak isterim. Selamlar . .

EMEK-SMG 26-09-2011 11:15

Sayın syıldıran,

Mesajınızı şimdi gördüm. Tarım fuarında görüşme fırsatı bulduk, yoğunluktan forumu takip edemedim kusura bakmayın. Fuarda da konuştuğumuz gibi kurak şartlarda çiçeklenme döneminde yapraktan uygulama ile ürünümüzü zeytinlerde kullanabilirsiniz.

Saygılarımla

syıldıran 15-11-2011 08:20

Sn. EMEK-SMG ,
Ürününüzü 4 yaşındaki zeytin ve nar fidanlarımın bulunduğu bahçemde yeşil gübre yapmak için ekeceğim bakla esnasında topraktan uygulamayı düşünüyorum. Yani bahar döneminde yeşil gübre yapacağım baklayı ekerken toprağı karıştırmadan sizin gübreyi topraktan uygulamayı sonra baklayı atıp traktörle çapalama yaptırmayı düşünüyorum , bu nedenle yaklaşık 2 kg. Emek gübreye ihtiyacım olacak , uygulama konusunda herhangibir öneriniz olacak mı , ileride de kullanabileceğimi düşünerek 5 kg. alsam açıldıktan sonra ne kadar süre bozulmadan dayanır. Selamlar . .

EMEK-SMG 15-11-2011 18:03

Sayin syildiran,

Baklalara topraktan sulama suyu ile uyguladinizda baklanin toplayacagi organik azotu artirabilisiniz.

Urunumuzun kapagi acildiktan sonra buzdolabinda saklayarak son kullanma tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kapagin iyice kapatildigindan emin olunuz. Buzdolabindan cikardiktan sonra kullanmadan once disarida oda sicakligina gelinceye kadar bekletmeniz gerecektir.

Saygilarimla

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi syıldıran (Mesaj 879141)
Sn. EMEK-SMG ,
Ürününüzü 4 yaşındaki zeytin ve nar fidanlarımın bulunduğu bahçemde yeşil gübre yapmak için ekeceğim bakla esnasında topraktan uygulamayı düşünüyorum. Yani bahar döneminde yeşil gübre yapacağım baklayı ekerken toprağı karıştırmadan sizin gübreyi topraktan uygulamayı sonra baklayı atıp traktörle çapalama yaptırmayı düşünüyorum , bu nedenle yaklaşık 2 kg. Emek gübreye ihtiyacım olacak , uygulama konusunda herhangibir öneriniz olacak mı , ileride de kullanabileceğimi düşünerek 5 kg. alsam açıldıktan sonra ne kadar süre bozulmadan dayanır. Selamlar . .

celalahmet 16-11-2011 16:38

Ticaret

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi EMEK-SMG (Mesaj 833467)
Sayın Halil Önen, Fiyatlar, bayilik sisteminin oturmasıyla yavaş yavaş netleşiyor, daha önce sitede yazdığım 40 TL'lik fiyat indirimli tanıtım fiyatıydı, şimdi de, internet sitemizden %20 indirimli olarak 2 adet aldığınızda yine bu fiyattan alabilirsiniz. Ürünümüz yerli olduğu için, ve bizim bu işe girmedeki asıl amaçlarımızdan birisinin de maddi olarak çiftçilerimize yardımcı olmak olduğu için, fiyatlarda yersiz artışların olmayacağı konusunda söz verebilirim.

Sayın EMEK-SMG,
16 KASIM 2011 tarihli 1lt lik fiyatınız, satış için yönlendirmiş olduğunuz ''zengarden'' adlı internet sitesinde 22,90 tl, hayretler içinde kaldım, 6 ay içinde 8 tl den 22,90 tl ye çıkmış, maddi olarak çiftçilerimize çok yardımcı oldunuz, bir çiftçi olarak çok teşekkür ediyorum, sağolun.

EMEK-SMG 16-11-2011 18:18

Sayın celalahmet,

Bahsettiğiniz fiyat "dağıtım ağı öncesi" üretimden direk kullanıcılara yönelik tanıtım fiyatlarıydı, ve bu fiyat 5 ve 20 Lt lik ambajlar için geçerli litre başı fiyatıydı. Hobi ambalajları için litre başına fiyatların ambalaj küçüldükçe artan masraflar nedeniyle daha yüksek olmasını anlayabileceğinizi umuyorum.

Eğer ki bizim firma olarak, daha önce bazı firmaların yaptığı gibi, vur-kaç şeklinde bir politikamız olsaydı, samimi olarak en başta bu fiyatları kullanıcılarla paylaşmazdık.

Bu arada, ürünümüzün dağıtım ağını daha uygun bir maliyetle sağlayabileceğinizi düşünüyorsanız, sizinle de çalışmak isteriz.

Saygılarımla,

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalahmet (Mesaj 879593)
Sayın EMEK-SMG,
16 KASIM 2011 tarihli 1lt lik fiyatınız, satış için yönlendirmiş olduğunuz ''zengarden'' adlı internet sitesinde 22,90 tl, hayretler içinde kaldım, 6 ay içinde 8 tl den 22,90 tl ye çıkmış, maddi olarak çiftçilerimize çok yardımcı oldunuz, bir çiftçi olarak çok teşekkür ediyorum, sağolun.

serkanhoca 02-12-2011 22:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalahmet (Mesaj 879593)
Sayın EMEK-SMG,

''8 TL satıldığı zamanda para kazanılıyor
22.90 Tl satıldığında da para kazanırılıyor''

diye tahmin ediyorum. Fazla da yorumda bulunmuyorum.

-serap- 02-12-2011 22:33

Merhaba emek-smg 6 ay kadar önce emek gubre aldım kullandım memnunda kaldım ama buzdolabında saklayın gibi bir ibare yoktu serin bi yerde saklayınız yazıyordu mart ayında da son kullanma tarıhı doluyor sızce kullanabılırmıyım bozulmusmudur?

Safranlı 09-03-2012 12:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi -serap- (Mesaj 884575)
merhaba emek-smg 6 ay kadar önce emek gubre aldım kullandım memnunda kaldım ama buzdolabında saklayın gibi bir ibare yoktu serin bi yerde saklayınız yazıyordu mart ayında da son kullanma tarıhı doluyor sızce kullanabılırmıyım bozulmusmudur?

kullanabılırsınız ******
sakın zayı etmeyın

kayakartalı 09-03-2012 14:00

Ceviz ağaçları için uygun bir ürünmüdür yardımcı olursanız sevinirim yılda kaç defa uygulanmalıdır

agozce 12-03-2012 02:38

Toplamda 1400 elma ceviz ağacımız var, ne kadar gübre ve kaç defa uygulanabilir.

EMEK-SMG 12-03-2012 07:35

Sayın kayakartalı,

Ürünümüz diğer tüm sebze, meyve ve tarla bitkilerinde olduğu gibi, ceviz ağacında da güvenle kullanabilirsiniz.

İki türlü uygulayabilirsiniz. Eğer cevizlerinizin toprak pH'sı yüksek, organik maddece fakirse topraktan 1 Litre 100 Litre suya karıştırarak ağaçlarınızın yaprak iz düşümlerine uygulayabilirsiniz.

Eğer toprağınız sağlıklı ise, yapraktan sezon boyunca 2-3 defa 15-20 gün arayla uygularsanız sağlıklı ve yüksek verimli ağaçlar elde edebilirsiniz.

Diğer organik ve/veya kimyasal gübrelerle karıştırarak da tek seferde uygulama yapabilirsiniz. Bakır içeren preperatlarla karıştırmayınız.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kayakartalı (Mesaj 922874)
Ceviz ağaçları için uygun bir ürünmüdür yardımcı olursanız sevinirim yılda kaç defa uygulanmalıdır

EMEK-SMG 12-03-2012 09:19

Serap hanım,

1 yıl içerisinde etkinliği kaybolmadan kullanabilirsiniz.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi -serap- (Mesaj 884575)
Merhaba emek-smg 6 ay kadar önce emek gubre aldım kullandım memnunda kaldım ama buzdolabında saklayın gibi bir ibare yoktu serin bi yerde saklayınız yazıyordu mart ayında da son kullanma tarıhı doluyor sızce kullanabılırmıyım bozulmusmudur?

komkarbey 23-03-2012 16:05

Merhaba ürününüzle beraber Bio Bizz organik balık gübresi kullansam sorun olur mu tabi birde ema. Toprak analizinde fosfor ve çinko yetersiz çıktı üçünü beraber vermeyi düşünüyorum.

EMEK-SMG 24-03-2012 22:34

Merhaba,

Ürünümüz bahsettiğiniz ürünler dahil diğer tüm organik gübrelerle karıştırılarak kullanılabilir, kaliteli ve sürdürülebilir bir gelişim elde etmenize yardımcı olur. Bakır içeren ilaçlar haricinde diğer ürünlerle karıştırılmasında bir sorun olmaz. İlginiz için teşekkürler.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi komkarbey (Mesaj 930099)
Merhaba ürününüzle beraber Bio Bizz organik balık gübresi kullansam sorun olur mu tabi birde ema. Toprak analizinde fosfor ve çinko yetersiz çıktı üçünü beraber vermeyi düşünüyorum.

EMEK-SMG 24-03-2012 22:37

Bkz:

Sayın celalahmet,

Bahsettiğiniz fiyat "dağıtım ağı öncesi" üretimden direk kullanıcılara yönelik tanıtım fiyatlarıydı, ve bu fiyat 5 ve 20 Lt lik ambajlar için geçerli litre başı fiyatıydı. Hobi ambalajları için litre başına fiyatların ambalaj küçüldükçe artan masraflar nedeniyle daha yüksek olmasını anlayabileceğinizi umuyorum.

Eğer ki bizim firma olarak, daha önce bazı firmaların yaptığı gibi, vur-kaç şeklinde bir politikamız olsaydı, samimi olarak en başta bu fiyatları kullanıcılarla paylaşmazdık.

Bu arada, ürünümüzün dağıtım ağını daha uygun bir maliyetle sağlayabileceğinizi düşünüyorsanız, sizinle de çalışmak isteriz.

Saygılarımla,

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi rodoslu (Mesaj 930110)
Fiyat olarak bu artışın sebebini bende anlayamadım. Daha geçen yıl litresi 8 TL yazmışsınız. Şu an 23!!

bahcedenn 25-03-2012 01:16

Sayın EMEK-SMG,
Hobi ambalajları için litre başına fiyatların ambalaj küçüldükçe artan masraflar nedeniyle daha yüksek olmasını anlayabileceğimizi farzedersek, 5 ve 20 lt lik ambalajların fiyatı ne kadar Tarım Kredi Kooperatifleri'nde? Saygılarımla...

EMEK-SMG 26-03-2012 12:06

Merhaba,

Tarım Kredi Kooperatiflerinde şu anda ürünümüzün satışı yapılmıyor, fiyat ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Bilgilerinize, saygılarımızla

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bahcedenn (Mesaj 930761)
Sayın EMEK-SMG,
Hobi ambalajları için litre başına fiyatların ambalaj küçüldükçe artan masraflar nedeniyle daha yüksek olmasını anlayabileceğimizi farzedersek, 5 ve 20 lt lik ambalajların fiyatı ne kadar Tarım Kredi Kooperatifleri'nde? Saygılarımla...

xenkebikec 26-03-2012 19:55

Biz geçen sene kullandık ve bu senede kullanacağız. EMEK gübreden memnun kaldık. Fiyat konusuna gelirsek, bence ürünün fiyatı çok pahalı değil. Organik olması ve 400 litre sulandırılarak kullanılması bizim için yeterli. Fiyatının daha ucuz olmasını isterdim tabi yanlız benzer ürünlerde çok ucuz değil genelde 20-60 TL aralığında.

MeyveliTepe 26-03-2012 20:04

Sn.EMEK-SMG,

Şu anda sipariş versek 5 lt'lik ambalajı KDV dahil kaça alabiliyoruz? Satış sitesinde bu boy ambalaj bulunmadığı için soruyorum.

Teşekkürler

EMEK-SMG 27-03-2012 00:15

Sn. Meyvelitepe,

İlginiz için teşekkürler öncelikle. Hobi ambalajlarımızın dışında 5 ve 20 Lt'lik ambalajlarımız var. Bunların da fiyatları KDV dahil sırasıyla 80 ve 250 TL. Teşekkürler.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 931583)
Sn.EMEK-SMG,

Şu anda sipariş versek 5 lt'lik ambalajı KDV dahil kaça alabiliyoruz? Satış sitesinde bu boy ambalaj bulunmadığı için soruyorum.

Teşekkürler

metehan561 03-07-2012 13:32

ben ilk defa bu sene alıp kullandım vede çok memnun kaldım.kurumaya yüz tutmuş şeftali ağacım vardı çoğu yaprakları dahi dökülmüştü şuanda capcanlı yapraklarla doldu tekrar...meyve fidanlarım,üzüm bağlarım,domates fidelerim,patateslerim ve çoğu sebzem falan gayet güzel.sadece yediveren çileklerime etki yapmadı çiçeklenmeyi durdurdu nedense???geçen senelerde kasım ayına kadar çilek verirdi... hepsinede yapraktan uygulama yaptım...

kayakartalı 31-08-2012 09:48

Sn EMEK-SMG
roka, şalgam, turp tohumluk olarak yetiştirmek üzere haziranda tohum almak için ekim yapacağım ekimden önce ve ekim sonrası kullanım konusunda yadımcı olabilirmisiniz kimyasal kök gübresi yda diğer kimyasallara gerek kalmadan bana sadece ilaçlama pompasıyla atacağım emek gübre yeterli olurmu?

bizimharım 15-03-2013 13:23

Merhabalar,
Saksıda ve bahçemde sebzeler için ve meyve bahçemdeki ağaçlar için Emek sıvı organik gübre tek başına yeterli gelir mi, NPK içeren belli oranda organik olan ürünlere de ihtiyacım var mı?

ufuk zengin 24-09-2013 00:18

Merhabalar,
Saksı bitkilerinde kullanılırken , emek sıvı gübre + su karışımının sürekli kullanılmasının bir sakıncası olur mu?
Sulamanın dışında belirli periyotlarda kullanılması mı daha uygundur?

Sinkam 25-10-2013 19:09

Üretici gereksiz fiyat artışı olmayacağın söylemiş fakat içpazar litresini 23.90 Tl'ye satarken alibaba sitesi üzerinde 1-2.8 dolara (yaklaşık 2-5,6tl) satmaktadır. Diyceksiniz ki orda orda enaz 5bin litre sipariş şartı var.
ama benim yine de anlayamadığım 2 liraya kurtaran ürün nasıl oluyorda 23.90 altında bir fiyata kurtarmıyor...

Chlorella_Sena 21-02-2014 13:38

Merhabalar..

Safranlı 21-02-2014 15:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi chlorella_sena (Mesaj 1251785)
merhabalar..

hoşgeldiniz

sardunyadervis 04-03-2014 20:14

Sardunyalarımda kullamaya başladım güzel görünüyorlar ama daha yeni başladım

sardunyadervis 28-03-2014 20:32

1 Eklenti(ler)
Sardunya larımın son durumları gayet guzel filizler verdi yaprakları çoğaldı

casperia 09-04-2014 21:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sinkam (Mesaj 1211536)
Üretici gereksiz fiyat artışı olmayacağın söylemiş fakat içpazar litresini 23.90 Tl'ye satarken alibaba sitesi üzerinde 1-2.8 dolara (yaklaşık 2-5,6tl) satmaktadır. Diyceksiniz ki orda orda enaz 5bin litre sipariş şartı var.
ama benim yine de anlayamadığım 2 liraya kurtaran ürün nasıl oluyorda 23.90 altında bir fiyata kurtarmıyor...

güzel bir noktaya değinmiş arkadaş.. ama cevap gelmemiş. bende merak ettim doğrusu.sonuçta yerli ürün ise gümrük vs vergiler eklenmiyor ..

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025