![]() |
|
Black & Decker Gxc1000 Şarjlı Çapa Makinası kullanan varmı
Selamlar;
50-60 m2 kadar bir bahçe için kullanmayı düşünüyorum. Toprak ağır, yaklaşık 20 senedir el değmemiş, kullanılabilirmi. link, black & decker gxc1000 şarjlı çapa makinası - Buroteknik.com Keyifli günler dileklerimle; |
Meraklı mirim..
Bu aletle bır sey olmaz üstelık sarjlı 50 60 m2 elle de çok rahat yaparsın senede bır ıkı kez yapsan yeter makına almana gerek yok bu aletler derıne ınemez ve faydalı oolmaz bence elle agır agır temızlıgınıde yaparak yapabılırsın |
bu aletlerin derine inenleri yok mu acaba? benim baktıklarım genelde 3-4 cm en fazla iniyor derine. az gibi geldi bana.
|
Taral - yağmur gibi markaların makinalarına bakmanızı tavsiye ederim.. Aynı bu markaların el traktörleri çok kullanışlı 12-14 bin tl arası römork da dağil herşeyini veriyorlar. ve dibe inme konusunda çok başarılı
|
iki kilo benzinle 3 gün çalışıyor.
Yalanın da bu kadarı olur. pülverizatör, motorlu testere, çapa makinesi, ilaçlama makinesi, basmacıoğlu - YouTube |
süper bir makina olsa gerek !
|
Aslında fena değil güzel makinalar da reklamlarına neden yalan koyarlar anlamış değilim, iki gün sonra yalanın ortaya çıkacak ne diye yalan konuşursun bilmem ki,
Yalancının mumu yaksıya kadar yanar, atasözünü bunlar bilmiyor erhalde. |
Şu güzel bir şeye benziyor ama yaptığı işi ve kendisini yakından hiç görmedim. fiatı 7bin lira cıvarı.
Kalite varsa kullanımına doyum olmaz. PALETLİ ÇAPA MAKİNASI Oda böyle bir şeyse mükemmel. Ransomes MG5 Crawler Tractor - YouTube |
Bende uzun süredır araştırmalardayım
her daım bakıyorum kaan çok reklam yapıyor ama çok kalıte oldugunu düşünmüyorum bursa fuaerındakı üründe lambaya gıden kabloyu bantla yapıştırmışlardı bunu görünce moralım bozuldu bırde bu güç meselesı kafamı yoruyor 12 beygır iyi ama çok pahalı markalar sürüyle üyelerimizden tecrübelerınden ögrenmek isterız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yabancı sitelere dahı bakıyorumm
çapa makınasına karar vermek için piyasadakılerın çogu çin malı ne oldugu bellı degıl bende bir türlü karar veremedım ancak en son kaanın 10 hp 54 s 'i iyice düşünüyorum fıyatı 3000 civarı |
Alıntı:
böyle bır sey olsa çok süper olur |
sayın Lilium günde 10 dakika çalışırsa iki kilo benzinle üç gün rahat çalışır.:))))
|
Alıntı:
İri taşlık yerlerde hiç biri iş yapacağını sanmıyorum, iri taşlık yerler için en güzeli kaz ayağı tipi aletler. Alıntı:
|
çapa makınasıyla sadece düz arazıde pulluk takıp kullanmayı arzuluyorum
pulluktan sonra toprak bıraz tavlandımı sonra çapa yaparım dıye düşünüyorum arkadan fırezelıler alçak oldugundan romork,ilaçlama,sulama vb aparatları kullanışlı oluyormu acaba kullanan arkadaşlardan beklıyoruz |
Çapa makinelerinde kaç çeşit kavrama var acaba. Bunların avantajları, dezavantajları nelerdir.
Ben de, çok derin olmayan çapa işlerim için bir makine düşünüyorum. Selamlar. |
Bildiğim kadarıyla küçükleri kayışlı kavrama, daha büyükleri kuru kavramayla (balata) çalışıyorlar.
|
çapa makınasında alttan çapa yapmak için 10 hp güçü çok mu fazla acaba
çok güçlü oldugu için zaptetmesı çok zor denılıyor ben hiç kullanmadıgımdan kesıremıyorum taşıma ilaçlama derken 5,5 güçündekiler yetmez dıye düşünüyorum düz arazıda toplam 10 dönüm meyvelık için kaç güç idealdir |
merhaba, çapa makinalarında
1-kayışlı olanlar 2-Şanzımanlı olanlar a)Konik kavrama (yağsızbalatalı erkek ve dişi konik balatanın birbirine geçmesi ile çalışır) bYağlı kavrama |
Aşağıdaki makineler hakkındaki düşünceleriniz nelerdir acaba?
Selamlar. GENERAL POWER GP-370 D DZEL ANZUMANLI APA MAKNES GENPOWER GDC 61 A DİZEL ÇAPA MAKİNASI ÜCRETSİZ KARGO - Bahçe Malzemeleri sahibinden.com'da - 63961275 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
en son kaanın 10 hp 54 s begendım ancak benım asıl işim tasıma olucak dört çeker romork opsıyonlu ilaçlama kankerı(400 lt)ve hatta uygunsa sulama aparatı dahı istiyorum ancak sorun su ki bir markanınkı dıyerıne uymuyor basmacı oglu grubu çok secenek oldugu için ağır basıyor birde dün keşvettıgım malatyalı bır üreticini aparatlrı var onlarada hasta oldum.. özilhantarim.com |
Alıntı:
|
Şöyle bir şey yapmak istiyorum, kuyruk milinden arkadan çeker yapabilirsem çok daha iyi olacak. Bir şanzıman ve difransiyel bulabilirsem viteslide olabilir.
Kaz ayakları daha sık ve küçük olacak toprağı karıştırsın yeter. http://www.youtube.com/watch?v=DewJu...eature=related |
Üç parça yerim var. 5 dönüm yer kumlu-tınlı, Diğer yerler 13 dönüm kireçli-killi.
Derin çapalama veya sürme istemiyorum. Otları çapalasın, toprağı kabartsın yeter. Selamlar. |
Sayın Safranlı; şöyle bir makine var.
Selamlar. http://www.ikitikla.com/urun/galilee...-makinasi.aspx |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025