![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Alıntı:
Şu an havuza doldurduğum ve bir hafta beklettiğim ilk suyu boşalttım.Bitki bölmelerine kompos ve üzerine toprak koydum suladım bıraktım.İzmirden su pompası 120 tl ye 4m ye su basıyor abim aldı geldiği zaman motor bağlantılarını ve tesisatın işlerini bitirince son olarak suyu dolduracağım. Bulanık su zamanla durulanır.tortu dibe çöker.Eğer karıştırılırsa tekrar bulanır.Öylece bırakmak lazım.Akvaryumcudan aldığım bilgiyle ben zemine çimenli toprağı rulo şeklinde söküp zemine sereceğim.Hem su fazla bulanmayacak ,hemde balıklar bu çayırlarla beslenebilecek.Bakteri üremesi hızlanınca balıklar bu ortamdan faydalanacak. Bugünki çalışmalarımın fotoğraflarını az sonra yükleyeceğim. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Nisanda havuzu boşaltacağım, hemen çimen bulayım. Bahcenin çimini mi söksem )Bakımı çok zor çimin![]() ![]() Dipte toprak varsa su duruluyor. Yoksa ... vay halinize, su hep yeşil ![]() Küvet havuzun dibine toprak attım gübreli, 2 günde su duruldu dip göründü. Bizim havuzda toprak yok beton yani, o yüzden su hep yeşil. Bence tabii ![]() Bu gölet süper olacakk. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Alıntı:
İnsan araştırarak deneyerek doğruları görme şansına sahip oluyor. ![]() Balıklı ve nilüferli gölete toprak zemin şart.Bunu bu yöntemle çözmeye çalışacağız .Haydi hayırlısı. |
|
|
|
|
![]() |
|
|