agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni87Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-08-2013, 02:58   #22
Ağaç Dostu
 
smnvrl's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-12-2011
Şehir: manisa
Mesajlar: 520
Sn yunusx,

Bu sayfada üzerine konuştuğumuz sistemle, sizin tavsiye ettiğiniz ayrı kulvarlarda .

Diyelim ki uzaktan kontrolle 3 günde bir bahçenizi suluyorsunuz.O hafta da 2 gün üst üste yağmur yağdı ve siz Şehir dışındasınız ve bahçenizin sulamaya ihtiyacı olup olmadığını nasıl tespit edeceksiniz gene 3 günde bir sistemle sulamaya devam ederseniz fazla su bitkilerinize zarar verebilir aynı zamanda israfa sebep olur. Bu sorunu bu cihaz halledebilir mi?

Ama derseniz ki benim sulayacağım arazi çok büyük, her bir vanayı açmak vs çok büyük bir iş gücü gerektiriyor o zaman bu sistem çok fayda sağlar kabul ederim.

Ayrıca bu benim yaptığım amatör bir çalışma, bu teknikle çalışan garantili ürünler mevcut haksızlık etmeyelim.Ürünü ortaya koyarken avantaj ve dezavantajları daha gerçekçi belirtilmeli.

smnvrl Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025