![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-01-2014
|
Biobizz-Fishmix (balık gübresi)
Merhaba arkadaşlar. Biobizz'in Fishmix diye bir organik gübresi var. Ucuza denk getirdim, tavsiye edildi aldım. Ama bu gerçekten balık kokuyor ![]() Sormak istediğim, bu balık kokusu bitkilere geçer mi? Yani geçmez gibi geliyor ama şimdi güzelim mis gibi domatesin içinden balık kokusu almak hiç hoş olmaz. Ne dersiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2012
|
Hicbir sorun olmaz, merak etmeyin. Bu arada, BioBizz cok iyi bir markadir. Elinizdeki urun de cok kalitelidir. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-01-2014
|
teşekkür ederim içim ferahladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-05-2015
|
Ben de kullanmayı düşündüm acaba nasıl randıman aldınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-05-2020
|
Emülsiyon balık gübresi yerine hidrolize balık gübresi daha faydalı olacaktır. Maalesef Türkiye' de balık gübresi şuana kadar neredeyse hiç kullanılmıyor.Fakat özellikle entansif tarımın yapıldığı batı ülkelerinde(ABD,Kanada vb) yoğun bir şekilde hidrolize balık gübresi kullanılıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-05-2020
|
Hiçbir gübre toprağa uygulandığında yetiştiriciliği yapılan bitkiye karakteristik kokusunu aktarmaz. Unutmayın! toprak ve denizler tabiattaki en iyi ayrıştırıcı ortamlardır ve tüm materyalleri moleküler düzeye kadar ayrıştırarak koku,renk gibi gübrenin karakteristik özelliklerini bitkiye aktarmazlar. Öyle olsa idi büyükbaş ve küçükbaş hayvan gübresinin kendine has kokusu da bitkilere geçmiş olurdu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|