agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni100Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-11-2011, 17:38   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 08-01-2007
Ticaret

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi EMEK-SMG Mesajı Göster
Sayın Halil Önen, Fiyatlar, bayilik sisteminin oturmasıyla yavaş yavaş netleşiyor, daha önce sitede yazdığım 40 TL'lik fiyat indirimli tanıtım fiyatıydı, şimdi de, internet sitemizden %20 indirimli olarak 2 adet aldığınızda yine bu fiyattan alabilirsiniz. Ürünümüz yerli olduğu için, ve bizim bu işe girmedeki asıl amaçlarımızdan birisinin de maddi olarak çiftçilerimize yardımcı olmak olduğu için, fiyatlarda yersiz artışların olmayacağı konusunda söz verebilirim.
Sayın EMEK-SMG,
16 KASIM 2011 tarihli 1lt lik fiyatınız, satış için yönlendirmiş olduğunuz ''zengarden'' adlı internet sitesinde 22,90 tl, hayretler içinde kaldım, 6 ay içinde 8 tl den 22,90 tl ye çıkmış, maddi olarak çiftçilerimize çok yardımcı oldunuz, bir çiftçi olarak çok teşekkür ediyorum, sağolun.

celalahmet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-11-2011, 19:18   #2
Ağaçsever

EMEK-SMG's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2009
Sayın celalahmet,

Bahsettiğiniz fiyat "dağıtım ağı öncesi" üretimden direk kullanıcılara yönelik tanıtım fiyatlarıydı, ve bu fiyat 5 ve 20 Lt lik ambajlar için geçerli litre başı fiyatıydı. Hobi ambalajları için litre başına fiyatların ambalaj küçüldükçe artan masraflar nedeniyle daha yüksek olmasını anlayabileceğinizi umuyorum.

Eğer ki bizim firma olarak, daha önce bazı firmaların yaptığı gibi, vur-kaç şeklinde bir politikamız olsaydı, samimi olarak en başta bu fiyatları kullanıcılarla paylaşmazdık.

Bu arada, ürünümüzün dağıtım ağını daha uygun bir maliyetle sağlayabileceğinizi düşünüyorsanız, sizinle de çalışmak isteriz.

Saygılarımla,

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi celalahmet Mesajı Göster
Sayın EMEK-SMG,
16 KASIM 2011 tarihli 1lt lik fiyatınız, satış için yönlendirmiş olduğunuz ''zengarden'' adlı internet sitesinde 22,90 tl, hayretler içinde kaldım, 6 ay içinde 8 tl den 22,90 tl ye çıkmış, maddi olarak çiftçilerimize çok yardımcı oldunuz, bir çiftçi olarak çok teşekkür ediyorum, sağolun.

EMEK-SMG Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-12-2011, 23:22   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 15-02-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi celalahmet Mesajı Göster
Sayın EMEK-SMG,
''8 TL satıldığı zamanda para kazanılıyor
22.90 Tl satıldığında da para kazanırılıyor''

diye tahmin ediyorum. Fazla da yorumda bulunmuyorum.

serkanhoca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
bitki besleme, mikrobiyal gübre, organik gübre

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025