agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni277Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 31-05-2011, 11:21   #22
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Galeri: 15
Benim pH düşürmekten kastım bakterileri çalışamaz hale getirmek taaaa ki seyreltene kadar. Çalışamaz hale gelmiş bakteri uygun ortam bulduğunda etkisine devam eder, ortamda koku yapmasında toprağa girdikten sonra ne yaparsa yapsın. Bizim amacımız gübre özelliği kazanmış ürünün koku yapabilen bakteriler tarafından kokusunu aktif çalışmayı durdurarak izale etmek yoksa elbette fermantasyon sonucu sürekli bakteri ortamı asidite eder. EM üretiminde de enzim üretiminde de mantık aynı pH düştüğünde hem ürün hazır hemde artık ortamda çalışamaz bir kültür mevcut taaa ki seyreltene kadar.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025