agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni277Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 06-04-2011, 00:12   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-11-2009
Şehir: İstanbul - Gaziantep
Mesajlar: 1,194
Halil Bey,

İşin sırrı olan cümleyi kaçırmışsın.

Alıntı:
Bunlardan 500-507' yi içeren ürünlerin hepsinin belirli oranda komposta karıştırılması gerekiyormuş. 508 ise tek başına yaprakların spreylenmesinde kullanılıyor.
BD500-BD507 karıştırılarak kompost yapılıyor. Toprak düzenleyici olan bu. Tam anlaşılması için diğerlerininde anlatılması gerekiyor. Sonuçta bizim açımızdan önemi; Rudolf Steiner Organik Tarımın kurucusu sayılıyor. Üstelik Steiner'in çalışmaları birçok ülkede, engelli çocuklar için okulların, bilim araştırma merkezlerinin ve sanat okullarının kurulmasına yönelik girişimlere temel oluşturmuş. Hala onun izinden giden bir çok sivil toplum örgütü kar amacı gütmeden çalışıyor.

Diğerlerinide fırsat buldukça çevireceğim. İşin kozmik tarafını bir tarafa bırakırsak, önerdiği yöntemler aslında sizin, benim ve diğer bir çok doğal üreticinin uyguladığı basit ve insanın doğayla barışık yaşamasını öğütleyen yöntemler.

Hindistan meselesine gelince Ensar bu ay sonuna doğru büyük olasılıkla Hindistan yolcusu. Oradaki gelişmeleri artık ondan dinleriz.

acemi_caylak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025