agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni3415Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-05-2011, 15:11   #11
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,917
Galeri: 215
Önce Sn. Sarıcan'a bir teşekkürüm var. Kendisi bilmiyor ama şu anda ben onun enzimini kullanmaktayım Tabii bir de Müjgan'a teşekkür etmeliyim, beni de düşünüp taaa İstanbul'lardan buraya taşımış.

Sanırım 3 kez falan kullandım enzimi ve baktım bütün bitkilerin keyifleri pek yerinde, ben de artık kendiminkini hazırlayayım dedim. Daha önce nedense gözüm pek korkmuştu, yapamam diye düşünmüştüm. Benim öyle pompa falan düzeneklerine aklım pek ermediğinden enzimi kolay yolla hazırlamayı düşündüm. Elime geçen sebze ve meyve artıklarını, şeker ve su ilavesiyle 5 litrelik su bidonuna doldurup bugün itibariyle ağzını kapattım.

İlk 1 ay hergün gazını çıkartıp, sonra gerektikçe gaz çıkartarak 3 ay bekleyeceğim. Doğru mudur hocam
Name:  S6308009.jpg
Views: 1735
Size:  10.9 KB

Diye yazmıştım ama geçmiş sayfaları okuyunca patlama riski olduğunu gördüm. Neme lazım, iyisi mi önlemi baştan alayım. Evde serum aparatı var. Şimdilik onu kullanmaya karar verdim. Olmazsa ameliyat eldiveni kullanacağım.
Name:  S6308010.JPG
Views: 2138
Size:  64.3 KB


Düzenleyen nevsune : 19-05-2011 saat 18:49
nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025