![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2009
|
Alıntı:
![]() Belki toprak örneğini uygun almamışınızdır ya da tahlil sonuçları doğru olmayabilir. Biliyosunuz bazen tahlil sonuçlarına göre erkeklerde hamile çıkıyor. Şaka bir yana size gerçek bir olayı anlatayım. Yunanistandan bir çuvalla tahlil için getirilen toprak kontrol amacıyla ikiye bölünüp iki farklı örnekmiş gibi tahlil laba. gönderiliyor ve çıkan sonuçlar tamamen farklı iki toprağa ait çıkıyor. Böylede bir durum olabilir. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
bu bahce o kadar bereketlıkı annemın deyımıyle bu tarlada işi bitiremiyorum her gün iş var toplamakla baş edemıorum dıyor işin garibi her yıl duzenlı hayvan gübresi atıyoruz tahlilde organık madde - tire şeklınde yazılmış yani el insaf bu kadarda olurmu inanın kendı hayvanlarımızın gübresının beklemış olanı cuvallara doldurup serıyoruz bu kadar emek - tire ile geçilmiş ben asla kendı bahçemın organık maddesının tire seklınde olamasına imkan vermıyorum işin garibi bu bahcede yazın mısır ve fasulye ekılıyor mısır kalkınca kasım ayındada bakla ve bezelye ekılıyor bu baklaların hatırına organık madde olması gerekmıyor mu hasılı çok moralım bozuldu bu tahlıl işine ph kükürt düşür diyor bu insanalrın tansıyon ilacına alıştırılması gıbı bir sey olmasın... ben dogru veya yanlış yapacagım sey şöyle olacak kendı gübremız devamlı atılıyor zaten fidanalrımın köklerıne yarasa gübresı atıcam bıraz leonardıt eklıcem ve bolcada EM verıcem bakalım hayırlısı.... |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|