agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni85Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-12-2010, 02:00   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 22-12-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zafer İnandıklı Mesajı Göster
Sayın D E L İ, ( 05315576770 ) bu numarayı arayıp 25 kg lık çuvallanmış klinoptilolit alabilirsiniz.
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi D_E_L_i_ Mesajı Göster
Selam herkese,sıcakların kendini göstermeye başlamasıyla yeşil doslarımızın su ihtiyaçları aklıma geldi ve su tutma elemanlarını incelerken burayı buldum,ama nette klinoptilolit ev kullanıcılarının yararlanacağı bir kaynak bulamadım,bilgisi olan kaynak gösterebilirmi.10-20 kg civarı satan yerler varmıdır ?
Sayın D E L İ, ( 05315576770 ) bu numarayı arayıp 25 kg lık çuvallanmış klinoptilolit alabilirsiniz.

Sayın zafer inandıklı verdiğiniz numara nereye ait ve gelecek eriyonit formunda değil değil mi?klinoptilolit olarak gelecek.

ekoesra Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-12-2010, 19:30   #2
Ağaç Dostu

Zafer İnandıklı's Avatar

Giriş Tarihi: 02-10-2009
Galeri: 16
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ekoesra Mesajı Göster
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi D_E_L_i_ Mesajı Göster
Selam herkese,sıcakların kendini göstermeye başlamasıyla yeşil doslarımızın su ihtiyaçları aklıma geldi ve su tutma elemanlarını incelerken burayı buldum,ama nette klinoptilolit ev kullanıcılarının yararlanacağı bir kaynak bulamadım,bilgisi olan kaynak gösterebilirmi.10-20 kg civarı satan yerler varmıdır ?

Sayın zafer inandıklı verdiğiniz numara nereye ait ve gelecek eriyonit formunda değil değil mi?klinoptilolit olarak gelecek.
İstanbul Beykoz; Flora peyzaj Abdurrahim Topak. Ürün klinoptilolit ELİS Madencilik' e ait (XK- ELİS 3002)

Zafer İnandıklı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026