![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2009
Şehir: İzmir Zeytinlibahce/Aliaga
Mesajlar: 809
|
Halil bey selamlar Hayatta tadi, kokusu ne kotuyse insana faydali, ne keyif verip tadi guzelse de zararlidir demekki mog faydali...saka bir kenara icinde icindeki besin degerleri ve 18 enzimle cicek tutumu konusunda bir laboratuvar arastirmasina gerek olmasa gerek diye dusunuyorum. 300 lt klorsuz suya 2 lt mog + 1.5 lt ema olarak uygulamayi yaptik. Bu gunlerde uygulamayi kokten yapmak daha faydali, damlamalar hazir olmadigi icin mecburen orani biraz azaltarak yapraktan uyguladik. saygilarimla |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
|
Alıntı:
Mog içinde enzimler var ama mikrobiyal gübre değil, Ema' da mikrobiyal ve enzimler var.(bu karışımdan hiçbir şey anlamam ama iyi gibi geldi bana; bu zeytinler bir gün konuşacak )Saygılar |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| organik gübre, organik tarım |
|
|